Ingezonden persbericht


Hoorn op Zondag

30 maart 2008

Koopzondag met veel extra's!

Vandaag, 30 maart, is het centrum van Hoorn de plaats om te zijn. Niet alleen zijn daar vanaf 12.00 uur alle winkels geopend, maar in de stad zijn meerdere festiviteiten te beleven. Zo is er een gezellige braderie en staat de mode het hele weekend centraal in Hoorn Modestad. De middag wordt muzikaal afgesloten door de ondernemers op de Roode Steen met een indoor editie van Sunday Live.

Hoorn Modestad
Vorig jaar is dit evenement voor het eerst georganiseerd en dit jaar komt er een vervolg. Er zijn spetterende modeparades op straat. Over de belangrijkste winkelstraten showen zo'n 100 modellen de nieuwste trends en mode op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding. Daarnaast zijn er diverse optredens van stand-up comediants, artiesten, steltlopers en muzikanten. De route voert langs de 24 bedrijven die dit evenement tot stand hebben gebracht. Deze bedrijven zijn te herkennen aan de banieren en rode lopers voor hun winkel. In de Noorderkerk op het Kleine Noord kunt u genieten van tot in de puntjes verzorgde modeshows.

programma:
Modeparade door de binnenstad
Zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur
Zondag van 15.00 tot 16.00 uur

Modeshows in de Noorderkerk
Zaterdag 13.00 en 15.00 uur
Zondag 14.00 en 16.00 uur

Braderie:
Naast de winkels die open zijn is er ook een grote en gezellige markt. U treft daar niet alleen de meest uiteenlopende braderiekoopjes maar ook aanbieders van antiek en curiosa, hobbyisten met huis en tuindecoraties en winkeliers die met speciale marktaanbiedingen naar buiten gaan. De markt is in verband met de modeparades opgesteld op de Gedempte Turfhaven en op het Grote Noord.

Sunday Live:
De samenwerkende horecabedrijven op de Roode Steen laten zich deze dag ook niet onbetuigd en organiseren Sunday Live. Een keur aan bands en artiesten treedt voor u op in Café Santé, Café Dre, De Klinker, Restaurant Ridderikhoff, De Waag en Café Bruintje.

Kortom, weer een fijne dag om in het Hoornse winkelcentrum te vertoeven.

Correspondentieadres:

Rikkert 4

1619 AR Andijk

T. 0228-593755

F. 0228-596888

M. 06-53675235

E. info@mooihoorn.nl

www.mooihoorn.nl


---- --