Politie Brabant-Noord

Politie treedt op tegen rijden onder invloed

regio, 30-03-2008 o De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag elf mensen aangehouden voor rijden onder invloed. Acht automobilisten zijn in 's-Hertogenbosch aangehouden, waarvan er vier het rijbewijs moesten inleveren. Tegen alle verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

's-Hertogenbosch- Op de Zandzuigerstraat raakte een 49-jarige man uit Hoge Zwaluwe zijn rijbewijs kwijt. Op de Pettelaarseweg werd het rijbewijs ingevorderd van een 21-jarige vrouw uit Rosmalen en een 34-jarige man uit Marenkessel. Tenslotte werd op de Van Ruusbroecstraat het rijbewijs ingevorderd van een 46-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch. De politie zag haar tegen de gevel van een woning aanrijden. Ze bleek een fles wijn genuttigd te hebben, in combinatie met medicijnen die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden.

Oss -In Oss werd op de Staringstraat gecontroleerd waar een 66-jarige bromfietser in zijn woonplaats werd aangehouden voor rijden onder invloed en op de Willibrordusweg werd een 21-jarige automobilist uit Heesch aangehouden.

Heusden- In Heusden werd op de Groenstraat een 49-jarige automobilist in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed.