Datum: 20080330 Titel: Groenmarkt voorjaars motorrit zondag 30 maart 2008 Subject was: Conversion Results: Persbericht unieke Motorrit

Ingezonden persbericht


persbericht

Groenmarkt voorjaars motorrit zondag 30 maart 2008.

Op zondag 30 maart a.s. wordt weer van 09.00- 16.30 uur de traditionele motorrit van de Groenmarkt gereden. Motorliefhebbers uit Amersfoort en omstreken kunnen zich tussen 08.00 en 09.00 uur inschrijven bij Café 't Nonnetje aan de Groenmarkt. Er is weer een mooie route uitgestippeld.
Deelnamekosten E 17,50 per persoon. Om 09.00 uur is het vertrek in één grote groep vanaf de Groenmarkt, onder begeleiding van ervaren motorordonnansen. De opbrengst van de voorjaarsrit gaat dit keer naar de kinderboerderij De Vosheuvel. Na het inschrijven, een kop koffie en het in ontvangst nemen van de route is er het gezamenlijke vertrek om 09.00 uur vanaf de Groenmarkt. De route zal gaan over dijkjes, langs water, door bossen, over bruggetjes en langs pittoreske dorpjes, totaal zo'n 180 km. Om ca. 15:30 uur is de terugkomst op de Groenmarkt met een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een pannenkoek. Daarbij wordt een cheque overhandigd aan vertegenwoordigers van De Vosheuvel. Voor meer informatie www.nonnetje.nl/motorrit.
De 38e Nonnetjes motorrit, een traditie sinds 1989, wordt gereden op de zondagen wanneer de klok verschuift van winter- naar zomertijd en andersom. De opbrengst van iedere rit gaat naar een van te voren uitgekozen goed doel. Dit keer gaat de opbrengst van de voorjaarsrit naar kinderboerderij De Vosheuvel. Zij zullen het bedrag besteden aan de aanschaf van nieuwe en veilige speeltoestellen. Opbrengst motorrit het Nonnetje 30 maart a.s. voor kinderboerderij De Vosheuvel.


---- --