Gemeente Boxtel

Gemeentehuis en WegWijs ...Indienen subsidieaanvrag...Takkenronde op 1 aprilMobiliteitsbeurs over du...Bestemmingsplan Centrum ...Raadsvergadering dinsdag...Discussieavond mondiale ...Bewonersavond Centrum - ...Filmdag Voel je thuis in...Ontwikkeling Vleutstraat...Verkeersmaatregelen Boer...Paasloop in gedeelte OosVerleende aanlegvergunni...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunningAcceptatie melding Wet m...Ontwerpbesluit monumente...Aanvraag sloopvergunning...Standplaatsvergunning De... Discussieavond mondiale (duurzaamheids)aspecten binnen de gemeente Boxtel

Op maandag 31 maart 2008 om 19.30 uur wordt in het gemeentehuis een discussieavond georganiseerd met als thema Mondiale aspecten binnen de gemeente Boxtel. Doel van deze avond is om personen en organisaties, zoals bijvoorbeeld Stichting Jalihal, Stichting Boxtel-Salonta en Wereldwinkel Boxtel, die actief zijn binnen het werkveld van mondiale vraagstukken samen te brengen en hun slagkracht via onderlinge samenwerking te vergroten.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Momenteel is de Nota Duurzame Ontwikkeling Boxtel zeer actueel. Deze nota die door de gemeente Boxtel is opgesteld bevat een groot aantal punten op alle vlakken van duurzaamheid waaraan de komende jaren gewerkt zal gaan worden. De nota die momenteel nog ter inspraak ligt vormt een leidraad voor deze discussieavond. Met name over de actiepunten uit de nota die betrekking hebben op mondiale duurzaamheid staan centraal tijdens de bijeenkomst op 31 maart.

Denkt u met ons mee? De gemeente Boxtel realiseert zich dat juist de mondiale aspecten van duurzaamheid uitgevoerd worden door een groot aantal plaatselijke en persoonlijke initiatieven. Wij willen dan ook graag met u in discussie. * Hoe staat u tegenover de punten uit de nota Duurzaamheid. Kan uw organisatie aan deze onderwerpen bijdragen? * Op welke wijze kan de gemeente Boxtel een bijdrage leveren aan uw activiteiten? * Denkt u dat de verschillende organisaties binnen uw werkveld elkaar kunnen versterken. Op welke wijze kan de gemeente daarin een stimulerende rol spelen?

Aanmelden Als u als persoon of organisatie interesse heeft voor deze bijeenkomst kunt u zich nog aanmelden bij de contactpersoon voor deze avond, Johan van den Biggelaar, telefonisch bereiken via (0411) 655294 of via e-mail jbi@boxtel.nl.

20-03-2008
---