Vodafone Nederland wordt Founding Partner Mobile Monday

31/03/2008 12:20

Vodafone Libertel NV

31 maart 2008 - Vodafone Nederland kondigt vandaag aan Mobile Monday Amsterdam te gaan sponsoren tot september 2009. Als Founding Partner maakt Vodafone acht Mobile Monday netwerk events mede mogelijk waar innovatieve denkers en doeners op het gebied van mobiel internet elkaar kunnen ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen.

Harry Odenhoven, Director Online Services van Vodafone Nederland: "Het mobiel maken van internet is een van Vodafone's strategische doelen. Het succes van mobiel internet is afhankelijk van verschillende factoren. Naast een goed en snel netwerk en geschikte toestellen is het van belang dat er relevante content en diensten worden ontwikkeld en dat elk bedrijf in Nederland naast een website ook een goed functionerende mobiele site heeft. De Mobile Monday bijeenkomsten maken het makkelijk om relevante contacten te leggen om het gebruik van mobiel internet te bevorderen. We ondersteunen dit dan ook met volle overtuiging."

Raimo van der Klein, Founder van Mobile Monday Amsterdam: "Wij zijn verheugd met het feit dat Vodafone Mobile Monday wil ondersteunen als Founding Partner. Vodafone is een onmisbare schakel in het ecosysteem en in de verdere ontwikkeling van mobiel internet. Door deze samenwerking zijn wij in staat om onze events voor onze community naar een nog hoger niveau te brengen. Dit betreft niet alleen het niveau van de sprekers en de algehele beleving van onze events maar zeker ook innovatieve manieren om te netwerken."

Mobile Monday Amsterdam is nog geen jaar geleden opgericht en biedt bedrijven en instellingen die actief zijn op het gebied van mobiel internet een onafhankelijk platform voor kenniscreatie en uitwisseling. Mobile Monday Amsterdam heeft inmiddels meer dan 1.100 professionals als lid. Tijdens de drukbezochte tweemaandelijkse thema-avonden kunnen bedrijven zich presenteren en komen verschillende 'mobiele' onderwerpen aan bod. Mobile Monday Amsterdam maakt deel uit van een internationale community verspreid over 50 steden wereldwijd met meer dan 70.000 professionals uit de mobiele internetsector. Voor meer informatie: mobilemonday.nl.

/ / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld met proportioneel 252 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 39 landen.





http://www.vodafone.nl