Persbericht

31 maart, 2008

Hybris gaat samenwerken met Softlution in de Benelux

Hybris is per 21 februari 2008 een samenwerkingsverband aangegaan met Softlution in de Benelux. Softlution is een dienstverlener gespecialiseerd in de integratie van software totaaloplossingen voor e-business, PIM (Product Information Management) en CMS (Content Management Systeem). De twee organisaties willen gezamenlijk een leidende markpositie opbouwen in de Benelux voor bedrijven die een geavanceerde e-business of PIM-oplossing zoeken.

Met deze samenwerking bouwt hybris verder aan een solide zakelijke basis binnen de Benelux. Zij hopen via Softlution de aansluiting te vinden met een aantal nieuwe markten.

Voor Softlution betekent de aanwinst van een partner met kwalitatief hoogwaardige software-oplossingen een aanzienlijke verrijking van zijn dienstverleningspakket, vooral op het gebied van PIM en e-business. Mede daardoor is het voor Softlution mogelijk om een breed assortiment aan te bieden en daarnaast een hoog kwaliteit- en prestatieniveau van de producten te garanderen.

Peter van Reijmersdal, directeur van Softlution Groep, zegt: Hybris heeft in Duitsland al bewezen met een korte doorlooptijd succesvolle PIM en e-commerce implementaties te kunnen doen met een uitstekende prijs/prestatie verhouding. Dat is precies wat onze klanten in de Benelux ook zoeken. Softlution is dan ook blij met deze samenwerking om haar klanten nog beter te kunnen bedienen.

We zijn enorm verheugd dat we Softlution tot ons partnerbestand mogen rekenen, zegt Henk-Jan van der Weide, regional manager bij hybris Nederland. Een organisatie met zoveel ervaring in onze branche is een aanwinst en zal ons helpen hybris nog beter in de markt te positioneren.

(248 woorden)

VOOR DE REDACTIE

Over Softlution
Softlution is gespecialiseerd in de integratie van software totaaloplossingen voor e-business, PIM (Product Information Management) en CMS (Content Management Systeem). Daarbij hebben zij in ruim 11 jaar een enorme kennis opgebouwd op het gebied van software-advisering en implementatie van deze oplossingen en de integratie daarvan met ERP- en andere backoffice applicaties. Daarnaast behoren ASP oplossingen, Managed hosting en Website Analytics inclusief Search Engine Optimizing tot het servicepakket van Softlution. Softlution is vertegenwoordigd in Nederland, België en Duitsland. Tot de klantenkring behoren onder andere KPN Telecom, Reed Business, Free Record Shop, Bruna, Harlequin en Overtoom.

Meer informatie: http://www.softlution.com

Over hybris
Hybris is leverancier van multi-channel communicatie- & commerciesoftware. Het bedrijf heeft een duidelijke visie op het gebied van consistentie, coördinatie en personalisatie van informatie binnen de verschillende kanalen in alle fases van de levenscyclus van de klant. Dit heeft geresulteerd in een geïntegreerde oplossing die industrialisatie en automatisering van communicatie-, sales- en supportprocessen ondersteund. Deze oplossing is innovatief in dit vakgebied en laat implementaties soepel verlopen. Daarnaast kunnen bedrijven hun single-site, multi-site en multi-channel communicatie stap voor stap beheren.

Hybris is opgericht in 1997. Het bedrijf heeft in het verleden goede groei- en winstresultaten behaald en heeft sterke groeiambities voor de toekomst. Het hoofdkantoor is gevestigd in München en andere kantoren bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland en Zweden. Internationale aanwezigheid wordt mede ondersteund door zakelijke en technologiepartners in Europa en de VS. Hybris heeft wereldwijd 150 klanten en onderhoudt ruim 1.500 websites. Het klantenbestand omvat onder andere Zavvi, TUI, Lufthansa, Puma, Ulla Popken, Nokia, Reebok, Grundfos, Demag, Sika, Hagemeyer, Phonak en Bechtle.

Voor meer informatie over Softlution kunt u contact opnemen met Priscilla Blaset Tel: 040 235 0506
E-mail: Priscilla.b@softlution.com http://www.softlution.com

Voor algemene informatie over hybris of zijn producten kunt u contact opnemen met Henk-Jan van der Weide: Tel: +31 (0)20 521 9333
E-mail: henk-jan.vanderweide@hybris.com http://www.hybris.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met OCTANE PR: Tel: +31 (0)40 266 1130
E-mail: hybrisbenelux@octanepr.com http://www.octanepr.com

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com