Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB opent kantoor in New York

Grote vraag naar ZyLAB s Information Access Solutions met nadruk op enterprise search en e-discovery

Amsterdam, 31 maart 2008 ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, heeft deze week een kantoor in New York City geopend. Het kantoor moet tegemoetkomen aan de toegenomen vraag van bestuursraden, financiële instanties en lokale overheidspartijen naar de ZyIMAGE-oplossingen. Via een locatie in New York City kan ZyLAB lokale verkoopdiensten en ondersteuning bieden aan het toegenomen aantal klanten en prospects dat op zoek is naar tools voor capturing, archivering en (door)zoeken van informatie in elke vorm (op papier, webgebaseerde content en e-mail). De meeste nieuwe gebruikers van ZyLAB s oplossingen in het Noordoosten van de VS zijn interne juridische afdelingen en bestuursraden die oplossingen gebruiken voor records management, e-discovery en enterprise search.

Het ZyIMAGE Information Access Platform is een volledig op XML-gebaseerd systeem dat een robuuste basis biedt voor het archiveren, doorzoeken en langdurig beheren van kritische informatie, van gedigitaliseerde papieren documenten, tot elektronische bestanden, e-mail en bijlagen en multimedia. Dankzij de complete technologie van het Information Access Platform kunnen organisaties via een standaard browser snel, eenvoudig en veilig specifieke informatie vinden en beheren. Gebruikers kunnen extra modules toevoegen voor een kosteneffectieve oplossing die perfect aansluit op specifieke projecten of bedrijfsprocessen (zoals records management, workflow, e-discovery en e-disclosure).

Om te kunnen garanderen dat onze klantenservice van het hoogste niveau blijft hebben we dit kantoor geopend in deze snelgroeiende regio , aldus Dr. ir. Jan Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. Juist door onze uitstekende service en ondersteuning als aanvulling op onze innovatieve oplossingen zijn we de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een leider op het gebied van Information Access. Via ons kantoor in New York City kunnen we het groeiende aantal klanten en prospects in deze regio uitstekend bedienen op het gebied van verkoop en ondersteuning.

ZyLAB biedt een specifieke benadering voor de huidige uitdagingen op het vlak van informatiebeheer en compliance, zonder de alles-of-niets traditie die vaak gezien wordt in deze sector. Door ZyLAB s modulaire architectuur kunnen organisaties ervoor kiezen alleen te kopen en gebruiken wat zij nodig hebben en al binnen enkele dagen van de oplossingen gebruikmaken. ZyLAB biedt tevens integratieoplossingen voor document management en records management, inclusief geavanceerde tools voor (door)zoeken, discovery, text-mining, workflow en samenwerking, van capturing tot ontsluiting. Alle verzamelde informatie wordt opgeslagen in open XML, waardoor er geen database nodig is en er geen eigen technologie ingezet hoeft te worden voor toegang tot de informatie.

Het adres van het nieuwe kantoor: Rockefeller Center, NYO130, 1230 Avenue of the Americas, 7th Floor, New York, NY 10020. Telefoonnummer: 001-917-639-4145.

Over ZyLAB

ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB opgericht in 1983 is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina s gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.

Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en applicaties. ZyLAB s Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.