Nederlandse Vereniging van Journalisten

Workshop APPLE / APERTURE 2
(Speciaal voor NVF-leden)

(19 maart 2008)

De Engelse Adobe / Apple specialist Guy Gowan geeft op zijn eigen sprankelde wijze twee seminars voor fotografen, op 31 maart en 1 april 2008 in Nederland. Gowan wint aan bekendheid als goeroe op zijn vakgebied.

Exclusief voor NVF-leden is er een kennismakingsaanbod; zij betalen voor deelname aan de tweede workshop E 60,- in plaats van E 95.-

Nu aanmelden via www.etntworld.nl met vermelding van NVF-lidmaatschap.


1. Photoshop CS3 Retouching workflow - 31 maart 2008 Leer wat je doet.......nog beter te doen!!

Honderden foto's retoucheren: levels, belichting en contrast aanpassen, kleurcorrectie, kleurzweem verwijderen...... Guy heeft hiervoor zijn eigen methode ontwikkeld: kwalitatief niet te evenaren, supersnel en altijd "non-destructive". En ook: het maken van contrastrijke monochrome afbeeldingen, publiceren met in-design en het toepassen van geavanceerde retoucheringstechnieken. En last but not least: het werken met Alfa kanalen en maskers.


2. Apple / Aperture 2 - 1 april 2008
Maak kennis met Aperture 2. Importeren, organiseren en bewerken van uw fotomateriaal. Nieuwe mogelijkheden voor publicatie op het web en het maken van een album/boek. Geweldige combinatie mogelijkheden met iLife, iWork en .Mac. en geavanceerde integratie met het "Guy Gowans Retouching System" in Photoshop.