Gemeente Bernheze


Inschrijven vier koopwoningen 'Zwarte Molen' in Nistelrode

Vanaf 31 maart 2008 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor vier koopwoningen in plan Zwarte Molen in Nistelrode. Het gaat over vier woningen in de prijsklasse van EUR 361.500,- tot en met EUR 396.000,-. U kunt zich inschrijven voor de woningen van maandag 31 maart 2008, 8.30 uur tot en met vrijdag 11 april 2008, 12.00 uur. Inschrijven kost EUR 22,50. De woningen worden verloot onder de inschrijvers. Voor deze woningen wordt geen gebruik gemaakt van een puntensysteem. Later dit jaar wordt een nieuw puntensysteem vastgesteld door de gemeenteraad.

Informatie over de woningen bij makelaars
De gemeente Bernheze verzorgt alleen de inschrijving en toewijzing van de woningen (loting). De verkoop van de woningen wordt verzorgd door de volgende makelaars:

U kunt bij deze makelaars terecht (niet bij de gemeente) voor meer informatie over de woningen, het verkooptraject en de opleverdata. De makelaars hebben een verkoopbrochure met bouwtekeningen en inschrijfnummers per woning.

Inschrijven

* U kunt zich vanaf 31 maart 2008 digitaal inschrijven voor de woningen. Hiervoor heeft u DigiD nodig. U kunt betalen via Ideal (thuisbankieren) of creditcard.

* U kunt ook inschrijven en betalen aan de balie in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Dat kan alleen met het inschrijfformulier dat u kunt printen. U kunt een inschrijfformulier ook afhalen bij één van de makelaars en daarna inleveren bij de gemeente.

Loting op woensdag 23 april 2008

De kans is groot dat er meer inschrijvingen binnenkomen dan het aantal beschikbare woningen. Wanneer dit het geval is gaan wij over tot een openbare loting, onder toezicht van een notaris. Deze loting vindt plaats op woensdag 23 april 2008 in zaal 't Maxend, Maxend 22a, 5388 TX Nistelrode van 19.30 tot ongeveer 20.30 uur. Alle inschrijvers zijn hierbij van harte welkom, maar uw aanwezigheid is niet verplicht. Wanneer u ingeschreven bent ontvangt u geen aparte uitnodiging meer voor deze loting.

Mocht een loting niet nodig zijn, dan wordt u ruim voor 23 april 2008 door ons geïnformeerd. Als u voor 23 april 2008 niets van ons gehoord heeft, gaat de loting dus gewoon door! De makelaar informeert alle inschrijvers over de uitslag van de loting.

Wanneer u een woning krijgt toegewezen kunt u deze natuurlijk weigeren. U maakt dan echter geen kans meer op toewijzing van een van de overige woningen waarvoor u zich inschreef.

Informatie over de woningen en het traject

Voor al uw vragen rondom de woningen, het verkooptraject, de opleverdata en de uitslag van de loting kunt u contact opnemen met een van de makelaars (niet met de gemeente).

Heeft u vragen over de daadwerkelijke inschrijving? Stuur dan uw vraag per e-mail naar het gemeentehuis bouwenenwonen@bernheze.org. U krijgt dan binnen twee werkdagen antwoord op uw vraag. U kunt natuurlijk ook uw vraag telefonisch aan ons stellen via (0412) 45 88 88.


* Makelaardij Ton van Lanen & Partner, www.vanlanen.nl, Kerkstraat 6, 5401 JB Uden, telefoon (0413) 250 258 en;
* Bernheze makelaars & adviseurs, www.bernheze.nl, Bitswijk 10, 5401 JB Uden, telefoon (0413) 243 818.