Ingezonden persbericht


Persbericht Eindhoven, 30 maart 2008

Velthuis Kliniek neemt meerderheidsbelang in Middellaan Kliniek!

Met vier vestigingen was de Velthuis Kliniek al de grootste aanbieder van cosmetisch chirurgische behandelingen in Nederland. Met ingang van 26 maart 2008 wordt die positie nog eens versterkt: met de nieuwe Velthuis Kliniek Middellaan in Velp zijn er nu vijf vestigingen, verspreid door het land.

Gerenommeerde naam

De Middellaan Kliniek in het Gelderse Velp staat al sinds jaar en dag bekend als een gerenommeerde kliniek waar op professionele wijze plastisch en cosmetisch chirurgische ingrepen worden verricht. Met de overname van deze kliniek heeft de Velthuis Kliniek nu een nog betere landelijke dekking. Bovendien biedt de nieuwe vestiging in Velp de mogelijkheid voor cliënten om te overnachten. Dat maakt het mogelijk om ook zeer uitgebreide behandelingen aan te bieden, zoals buikwandcorrecties en borstverkleiningen. Daarmee wordt het aanbod aan ingrepen voor cliënten nog completer.

Netwerk van klinieken

"We zijn heel blij met deze uitbreiding," stelt Jak Dekker, algemeen directeur van de Velthuis Kliniek. "De Velthuis Kliniek Middellaan betekent voor ons dat we een stap dichter bij ons doel komen: de komende jaren willen we ons netwerk van klinieken nog verder vergroten naar tien vestigingen, verspreid over het land. Met de Middellaan Kliniek als nieuwe loot aan de stam kan de Velthuis Kliniek bovendien ook meer verzekerde zorg bieden."

Vertrouwde gezichten

Wat de dagelijkse leiding betreft zal er in Velp weinig veranderen: plastisch chirurg Reinier van Twisk en vestigingsmanager Karl Lövering blijven de vertrouwde gezichten van de kliniek. Beiden zijn zeer positief over de aansluiting bij de Velthuis Kliniek: "De Velthuis Kliniek is de grootste privékliniek van Nederland. We maken nu deel uit van een organisatie waarin we onze cliënten de allerbeste mogelijkheden kunnen geven. Uitgebreider en completer dan dit wordt in Nederland niet aangeboden."

Feiten & cijfers


· De Velthuis Kliniek is opgericht in 1995.


· Naast de nieuwe vestiging in Velp heeft de kliniek vestigingen in Eindhoven, Enschede, Hilversum en Rotterdam.


· Cliënten kunnen in de klinieken terecht voor alle voorkomende cosmetisch chirurgische en tandheelkundige behandelingen.


· Daarnaast biedt de Velthuis Kliniek dermatologische, plastisch chirurgische en spatader- behandelingen die vergoed worden in het kader van de Zorgverzekeringswet.


· De kliniek heeft 145 medewerkers, waaronder 35 medisch specialisten en artsen.


· In 2006 werd de Velthuis Kliniek door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste kliniek van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. In 2007 scoorde de kliniek zeer goed in een onderzoek van de Consumentenbond naar rimpelbehandelingen; de vestigingen in Hilversum en Rotterdam behaalden beide een nummer 1 positie in de regio en ook de andere klinieken kregen een prima beoordeling.

Voor meer informatie over de kliniek, de artsen en de behandelingen: kijk op www.velthuiskliniek.nl of bel 0900-7777 555.

­_____________________________________________________________

­