Bij dit persbericht is beeldmateriaal bijgevoegd

Persbericht

Honeywell introduceert instapmodel barcodescanner

~ 3200 Lineaire Imager biedt kwalitatief hoge scankwaliteit en ergonomisch design voor vriendelijke prijs ~

Eindhoven - maart 31, 2008 - Honeywell (NYSE: HON) introduceert de nieuwe 3200 Lineaire Image Scanner. Dit instapmodel scanner is ontwikkeld voor gebruik in een breed scala aan lineaire scan-applicaties.

Als onderdeel van de uitgebreide suite van draagbare lineaire en 2D dataverzameloplossingen is de 3200 ontworpen voor standaard lineaire barcodescanning-applicaties waaronder point-of-sale, in het fabricageproces en bij documentverwerking.

Het functionele en gebruiksvriendelijke design van de 3200 biedt een comfortabele pistoolgrip en een trekker voor de wijsvinger. Het degelijke design zonder interne bewegende delen heeft bewezen bestand te zijn tegen 25 valpartijen van een meter hoog en wordt ondersteund door een garantie van twee jaar. Gebaseerd op de lineaire imaging technologie bieden de brede scanmogelijkheden en snelle leessnelheid van de 3200 een veelzijdige prestatie.

"We hebben de 3200 ontworpen voor klanten die behoefte hebben aan een betrouwbare scantechnologie zonder poespas die past binnen hun budget", zegt John Izzo, Product Manager, Imaging Systems, Honeywell Imaging and Mobility. "Als je de 3200 oppakt, voel je dat we geen consessies hebben gedaan ten aanzien van de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid die kenmerkend zijn voor Honeywell's lijn van draagbare imaging-producten. Het biedt de juiste mix aan gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor klanten wiens applicaties meer behoeven dan enkel een betaalbare oplossing."

Kijk voor meer informatie op http://www.honeywell.com

(256 woorden)