Inducast bevordert veiligheid en interne communicatie industrie


VIERPOLDERS, 20080331 -- Future Forward Brand Newmedia in Brielle heeft met `Inducast Narrowcasting' een nieuwe digitale beeldschermtechniek ontwikkeld ter bevordering van de veiligheid en de interne communicatie bij de industrie of andere bedrijven. Het eenvoudig te installeren en te bedienen `Inducast' leent zich tevens uitstekend voor de dagelijkse interne nieuwsvoorziening en is daarmee de moderne opvolger van interne nieuwsbrieven en mededelingenborden. Het systeem is via een combinatie met internet eenvoudig geschikt te maken om teksten direct om te zetten in andere talen.

Grenzeloos bereik
`Inducast Narrowcasting' is vanaf een centrale plaats binnen of buiten het bedrijf, waar ook ter wereld, via internet te bedienen, zodat de nieuwsvoorziening bij calamiteiten is gewaarborgd. Het grote voordeel van `Inducast' is dat de nieuwsvoorziening altijd actueel is, waardoor bij calamiteiten levens kunnen worden gered of een escalatie van schade kan worden voorkomen. Doordat `Inducast' vanaf elke locatie is te bedienen, heeft het systeem letterlijk en figuurlijk een grenzeloos bereik met een hoge attentiewaarde. `Inducast' is ontwikkeld en getest voor gebruik in een industriële omgeving. Bij bedrijven als BP wordt dit effectieve en geavanceerde systeem reeds gebruikt. Een soortgelijk concept is ook direct toepasbaar in andere sectoren. Zo maakt Achmea Vastgoed er gebruik van om de ingaande en uitgaande stroom bezoekers te informeren.

Interne communicatie
Het concept is ook makkelijk te gebruiken voor alle andere vormen van interne communicatie, voorlichtingscampagnes of bijvoorbeeld voor het informeren van bezoekers of eigen personeel bij bedrijfsevenementen. `Inducast' maakt een eind aan de onoverzichtelijke, weinig effectieve papierstroom aan interne mededelingen en aan mededelingenborden met vaak onleesbare of verouderde `nieuws'- berichten.
Kostenbesparingen
Al met al kunnen met het door Future Forward Brand Newmedia ontwikkelde systeem aanzienlijke kosten worden bespaard op het gebied van interne communicatie. De apparatuur om met dit systeem te werken, wordt onder licentie beschikbaar gesteld, waarbij de kosten bijvoorbeeld maandelijks kunnen worden verrekend. Hierdoor zijn grote investeringen niet nodig. Een licentie bestaat uit eenmalige opstart- en installatiekosten, het gebruik van een castmanager (het online beheerssysteem), een software castbox, dagelijkse updates en een datalimiet van 250MB. Het aantal uitzendingen is onbeperkt tot het maximum van de datalimiet is bereikt.





Future Forward Brand Newmedia