Ingezonden persbericht


24/7 Gay Music vanaf augustus op OZ Radio

Hilversum, 31 maart 2008 - Radio Digitaal lanceert vanaf augustus een nieuw online radiostation met vrolijke feel gay music: OZ Radio. Gordon is initiatiefnemer en station-voice van de zender. OZ Radio richt zich op iedereen met een open, vrolijke, 'gay' mentaliteit. Via ozradio.nl hoor je voornamelijk de feel good-muziek die bekend en geliefd is in de gayscene, van Shirley Bassey tot Diana Ross en van Bronski Beat, the Village People tot Alcazar en Kylie Minogue. Voor iedereen die het roze gedachtegoed een warm hart toedraagt: OZ Radio met 24/7 Gay Music!

OZ Radio

OZ Radio is een nieuw radiostation met een roze kleur en dito uitstraling voor de gay en gay friendly people! Luisteraars moeten zich bij OZ Radio thuis voelen, ongeacht of ze nou wel of niet gay zijn. De naam OZ slaat op het fictieve land uit de filmklassieker 'The Wizard of OZ' met in de hoofdrol homo-icoon Judy Garland en staat voor een denkbeeldige wereld waar geen haat, oorlog of ellende is.

Gordon over de nieuwe zender: 'Iedereen kent 'The Wizard of Oz', dat door Frank L. Baum geschreven werd voor mensen die jong van hart zijn en eigenlijk nooit volwassen willen worden. In de Nederlandse samenleving is homoseksualiteit gemeengoed en Nederland loopt voorop als het gaat om homorechten. Ik vond het dan ook hoog tijd voor een gayzender! Dus een tijdje geleden heb ik het idee gepresenteerd aan John de Mol en Jan-Willem Brüggenwirth en ze waren meteen overtuigd. Vanaf augustus gaan we echt los'.

Gordon ON AIR

Sinds november 2007 presenteert Gordon zijn radioprogramma Gordon ON AIR op zaterdagmiddag van 15 tot 18 uur op Radio 538.

Gordon was in de zomer van 2001 voor het eerst bij Radio 538 te horen als vervanger van Edwin Evers. In de zomer van 2006 kroop hij wederom tijdelijk achter de microfoon tijdens de vakantie van Edwin Evers.

Radio Digitaal

Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Het is het eerste echte kwalitatieve internet radioplatform van Nederland. Vijftien verschillende muziekzenders met 24 uur per dag hits uit diverse muziekstromingen. Radio Digitaal bestaat uit: Pure Pop Radio Radio, Noordzee Nationaal, Radio 10 Gold 60's & 70's Hits, Radio 10 Gold 80's Hits, Radio 10 Gold 90's Hits, Power FM, JFK, Hits 4 Kids, 538 Nonstop 40, Real Rock Radio, 538 Dance Dept, Love Radio, Après Ski Radio en 538 Jumpstyle Radio. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Radio Digitaal.nl maakt deel uit van de Talpa Media Groep