Antillenhuis


Gedeputeerde Anthony Godett sluit werkbezoek aan Nederland af

De heer Godett en delegatieleden met in het midden de heer Comenencia (Foto: Antillenhuis/Pevry Press)

Gedeputeerde Anthony Godett heeft mandag een bezoek afgelegd aan het Antillenhuis. Tijdens een ontmoeting met de Gevolmachtigde Minister Paul Comenencia gaf de heer Godett een uiteenzetting van de reis die de bewindspersoon heeft afgelegd aan Nederland.

De heer Godett startte diens werkbezoek aan Nederland op dinsdag 25 maart. Dinsdag 1 april keert de heer Godett en diens delegatie terug naar Curaçao.

De heer Godett was in Nederland samen met functionarissen van de Dienst openbare Werken Curaçao (DOW), de Dienst openbaar Vervoer en het Autobusbedrijf Curaçao, te wetend e heren Leslie Kuwas, Urvin Batta, Frensel Mercilia, Roy Henriquez, Jean Francois Dictus en Riles Paulina.

De afgelopen week heeft de heer Godett en diens delegatie bezoeken afgelegd aan het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, de Provincie Zuid-Holland, Arriva, Conexxion, KNV/MOBIS en de gemeente Dordrecht. Het werkbezoek was om te komen tot afspraken en verbeteringsmethoden voor het openbaar vervoer op Curaçao.

De heer Godett is zeer tevreden over het resultaat van het werkbezoek. "Alle afspraken zijn naar wens verlopen. Ons bezoek aan Nederland was zeer vruchtbaar", aldus de gedeputeerde.

Voor vragen omtrent het bezoek en/of persfoto's of andere zaken aangaande de Nederlandse Antillen/Antillenhuis gelieve contact op te nemen met Norman E. Serphos, voorlichter / woordvoerder Antillenhuis via e-mail: serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 31-03-2008 Bron: Antillenhuis