Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maak er met voorjaarscollectie 2008 weer een feestje van!

Onbezorgd kind zijn met DUSHI go with Flo!

Waalwijk, maart 2008 - Na succesnummers zoals de overal brandende nachtlampjes en Mama & Kind ketting heeft speelgoed en lifestyle merk DUSHI go with Flo! ditmaal nog meer aandacht besteed aan materiaal-, vorm-, kleurgebruik en functionaliteit. EDU Chick, Ringpiramide, Kubuspuzzel, Glow in the dak bedboek en hoofdeinde beschermer en de fopspeenkettingen zijn typisch DUSHI go with Flo!. Kleurrijk, vrolijk en leerzaam. Meer dan ooit ontwikkeld vanuit de wereld van baby's en kids. De 4 karakters: Chick, Dunk, Flo en Rabbit zijn duidelijk herkenbaar. Stimuleren de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. En geven hen de mogelijkheid de complete Wereld van DUSHI go with Flo! te beleven door speelgoed te combineren met lifestyle producten. De nieuwe collectie is vanaf eind april 2008 verkrijgbaar in betere baby- en kinderspeciaalzaken, bijzondere speelgoedwinkels en lifestylewinkels in Nederland en in 21 landen daarbuiten. Meer informatie op: www.dushigowithflo.com.

Het speciale DUSHI go with Flo! sausje.
DUSHI go with Flo! maakt innovatieve producten voor kinderen van 0 tot 8 jaar. En giet daarnaast het bijzondere DUSHI go with Flo! sausje over bestaande ontwerpen. Waardoor ze net even specialer worden. DUSHI go with Flo! geeft kinderen urenlang onbezorgd speelplezier. De kenmerken en voorwaarden van onbezorgd kind zijn, komen in elk product van DUSHI go with Flo! tot uiting.

Typisch DUSHI go with Flo!:

· Totaalconcept van speelgoed en lifestyle producten.
· 4 herkenbare, aansprekende karakters in verschillende uitvoeringen voor diverse leeftijden.
· Concept met een boodschap; de schoonheid van het verschil staat centraal.
· Stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.
· Kleurrijk, vrolijk en leerzaam met extra aandacht voor vorm-, kleur-, materiaalgebruik en/of functionaliteit.
· Ook erg geschikt voor kinderdagverblijven en basisscholen.
· Van hoogwaardige kwaliteit.

· Voldoet aan de internationale veiligheids- en productienormen.

Hoe klein je ook bent...…

Kinderen weten precies wat ze leuk en mooi vinden: dieren en veel kleuren. DUSHI go with Flo! haakt hier op in door Chick, Dunk, Flo en Rabbit in een veelheid aan uitvoeringen te ontwikkelen. Zowel prikkelend, origineel als functioneel. Want DUSHI go with Flo! is ervan overtuigd dat hoe klein je ook bent, je recht hebt op je eigen wereld met ruimte voor plezier en de ontwikkeling van je eigen ik. Zo maakt DUSHI go with Flo! er steeds weer een feestje van.

EDU CHICK
Deze knuffel stimuleert de fijne motoriek. Kids laten hun fantasie de vrije loop en leren tegelijkertijd knopen en rits te sluiten, ingewikkelde haakjes te verbinden, Chicks kuiken in de buikzak te stoppen of haar staart weer terug te geven. Met handig handvat. Vanaf 3 jaar. Prijs EURO 29,95.

PIRAMIDE
Deze stoffen ringpiramide is fun en prikkelt de nieuwsgierigheid. De 4 vriendjes zitten aan de ringen vast en zijn zacht om te voelen. Flo maakt een lachwekkend "POING" geluid. Vanaf 6 maanden. Prijs EURO 29,95.

KUBUSPUZZEL

Stoffen dobbelsteen met de vriendjes als inpasbare "puzzelstukjes". Leuk en kleurrijk. Stimuleert het vermogen te grijpen, voelen en herkennen. De puzzelstukjes zijn ook als los stuk speelgoed te gebruiken. Vanaf 6 maanden. Prijs EURO 29,95.

GLOW IN THE DARK BEDBOEK EN HOOFDEINDE BESCHERMER

In het donker lichten de afbeeldingen op. Overdag is in dit boek ook veel te zien en ontdekken. Geeft plezier, stimuleert nieuwsgierigheid, fantasie en herkenning. Biedt daarnaast praktische bescherming tegen de harde spijlen van ledikantje of box. Vanaf 6 maanden. Prijs EURO 27,95.

FOPSPEENKETTINGEN
Door de combinatie van aparte details en bijzondere materialen niet alleen handig maar ook een stuk speelgoed op zich. Prijs EURO 16,95.

Tot ziens in de wereld van DUSHI go with Flo!

Over DUSHI go with Flo!
Het Nederlandse speelgoedmerk en lifestyle merk DUSHI go with Flo! (voorheen BACLADI), bracht haar eerste collectie uit in 2005. De collectie bestaat uit knuffels, speelgoed en lifestyle producten. Ieder half jaar wordt de collectie uitgebreid. DUSHI go with Flo! is een totaalconcept. Centraal in de collectie staan de avonturen van de vier karakters Chick, Dunk, Flo en Rabbit en de schoonheid van het verschil. DUSHI go with Flo! is a trademark licenced by DUSHI.

Over DUSHI

DUSHI wil de wereld een stralende toekomst geven. Door concepten, producten en projecten voor kinderen en jongeren te bedenken. Om zo de natuurlijke oorspronkelijkheid, intuïtie, verantwoordelijkheid en positiviteit van kinderen te koesteren en stimuleren. En hen veel plezier en goede basis voor de rest van hun leven te geven. DUSHI is een initiatief van Leo Pullens - telg uit een ondernemersfamilie en projectontwikkelaar - en Anneke Groenendaal - moeder, bedenker van het succesvolle VillaHapp concept en eigenaresse van de bijzondere woonwinkel "De Gelaarsde Kat" in Waalwijk