Mojo Concerts

12-12-2007

Velvet Revolver altijd verrassend, óók in Amsterdam

Van The Beatles tot Van Halen en van AC/DC tot Pink Floyd: ze draaien er hun hand niet voor om óók songs van anderen tijdens concerten te spelen, want Velvet Revolver vindt het allemaal best. De band, die herrees op de puinhopen van de eens zo machtige Guns N' Roses, geeft op zijn nieuwe album Libertad zelfs een eigen interpretatie van de Electric Light Orchestra(!)-klassieker Can't Get It Out of My Head.

Een spontane jamsessie in 2002 van oud-Guns N' Roses-leden Slash (gitaar), Duff McKagan (bas) en Matt Sorum (drums) deed het trio besluiten de draad op te pakken. Met het optrommelen van gitarist Dave Kushner en zanger Scott Weiland (ex-Stone Temple Pilots) was de geboorte van Velvet Revolver een feit. Met de recente schijf Libertad slaat het vijftal samen met producer producer Brendan O'Brien een nieuwe muzikale weg in. Ook zo benieuwd welke muzikale verrassingen de setlist deze keer bevat?

Let op: op woensdag 12 december start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot donderdag 13 december 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Velvet Revolver concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/velvet_revolver.

Dinsdag 1 april 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 35,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint vrijdag 14 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.