Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Mantelzorger van het jaar 2008

Op dinsdag 1 april 2008 bestaat het Steunpunt Mantelzorg in Kralingen Crooswijk precies 5 jaar. Krijgt u langdurig zorg van een familielid, vriend of kennis? Dan krijgt u mantelzorg.

Op 1 april zal het Steunpunt Mantelzorg een feestmiddag organiseren. Mantelzorgers zijn op die middag van harte welkom. Het programma bestaat uit een hightea, een optreden en een informatiemarkt. Aanmelding en informatie op onderstaand adres. Naast de viering staat op die dag ook de waardering voor de zorg van de mantelzorger centraal. Die waardering kan ook van u komen. U kunt namelijk uw mantelzorger benoemen tot de De mantelzorger van het jaar.

Leuke prijs

Vindt u dat uw mantelzorger deze titel verdient, schrijf of bel dan een korte motivatie naar het Steunpunt Mantelzorg t.a.v. Ineke Klaassen. Het adres is Goudseplein 260, 3031 ZH te Rotterdam en telefoonnummer is (010) 414 00 99 (op dinsdag t/m vrijdag). Zorg dat úw contactgegevens en die van uw mantelzorger erop staan. Wij zullen u eerst benaderen. De brief met de leukste, mooiste, grappigste of emotionele boodschap zal gekozen worden. Op 1 april zal de mantelzorger van het jaar bekend gemaakt worden en die krijgt een leuke prijs mee naar huis. Dus wie o wie wordt De mantelzorger van het jaar?