Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Opvoeden doen we samen

Praat u ook mee?

Opvoeden doen we samen. Onze kinderen komen dagelijks in aanraking met stadsgenoten. Op straat, bij verenigingen, op school. Van ieder van deze mensen leren onze kinderen iets. Wij hebben als volwassenen dus invloed op de opvoeding van heel veel kinderen. Niet alleen die van onszelf, maar ook de kinderen in onze omgeving.

Wat is uw rol?
U bent misschien zelf vader of moeder. Maar u bent ook buurman, buurvrouw of vrijwilliger en komt daarom in Rotterdam vaak in contact met kinderen. Maar staat u wel eens stil bij uw rol in de opvoeding van andere kinderen? Deze rol is groter dan u misschien denkt, want ook u oefent namelijk invloed uit op de opvoeding van de kinderen in Rotterdam.

Denk mee, praat mee
Hoe helpen wij de Rotterdamse kinderen zich te ontwikkelen? U kunt erover meepraten en meedenken tijdens een van de gesprekken die de gemeente Rotterdam organiseert in IJsselmonde. U hoeft zich van te voren niet aan te melden. Deelname is uiteraard gratis. De gesprekken vinden plaats op:

Dinsdag 1 april
19.30 21.30 uur
Trefpunt de Dijk, Susannadijk 153 Donderdag 3 april 9.00 11.00 uur
L.C.C. Lombardijen, Menanderstraat 89 /90
Donderdag 10 april
9.00 11.00 uur
Prins Willem Alexanderschool, Noorderhagen 80 Donderdag 17 april 19.30 21.30 uur
Basisschool Barkentijn, locatie de Willaert, Montfoortverloop 15

In de gesprekken komen de volgende themas aan de orde: verzorging, geborgenheid, seksualiteit en vaardigheden.
Wilt u meer weten over de activiteiten in deze campagne? Bel met Jeugd, Onderwijs en Samenleving, telefoon (010) 891 4757 of kijk op www.rotterdam.nl/opvoeddebat