Gemeente Boxtel

Gemeentehuis en WegWijs ...Indienen subsidieaanvrag...Takkenronde op 1 aprilMobiliteitsbeurs over du...Bestemmingsplan Centrum ...Raadsvergadering dinsdag...Discussieavond mondiale ...Bewonersavond Centrum - ...Filmdag Voel je thuis in...Ontwikkeling Vleutstraat...Verkeersmaatregelen Boer...Paasloop in gedeelte OosVerleende aanlegvergunni...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunningAcceptatie melding Wet m...Ontwerpbesluit monumente...Aanvraag sloopvergunning...Standplaatsvergunning De... Takkenronde op 1 april

Het is weer hoogseizoen voor het werken in de tuin. Er is dus ook een piek in het aanbod van tuinafval. Speciaal voor snoeihout organiseert de gemeente 2 keer per jaar een takkenronde. De eerste takkenronde van dit jaar staat op dinsdag 1 april op het programma. Voor de takkenronde van dinsdag 1 april is aanmelding mogelijk tot en met vrijdag 28 maart tot 16.00 uur.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Aanmelden Als u snoeihout aan huis wilt laten ophalen, dient u dit vooraf telefonisch aan te melden bij de servicelijn van Openbare Werken, (0411) 617910. U kunt ook een mail sturen naar Voor servicelijn@boxtel.nl Zo kunt u ook gedurende de avonduren en in het weekeinde terecht. Zet in de mail uw naam, adres, telefoonnummer en wat u voor de takkenronde wilt aanbieden.

Voorwaarden * U dient thuis te zijn op de inzameldag om het snoeihout persoonlijk aan te kunnen bieden; * u dient een knipkaart te tonen; * het snoeihout dient op het eigen perceel zo te worden aangeboden dat het personeel van Openbare Werken het snel en makkelijk mee kan nemen; * maximaal 4 goed gebundelde pakketten en niet meer dan 30 kilo per pakket.

De betaling en de kosten De kosten voor het ophalen van het snoeihout worden verrekend met behulp van de knipkaart. Voor de takkenronde wordt alleen een voorrijtarief in rekening gebracht van 6 knippen. Wie het snoeihout zelf wegbrengt naar de milieustraat spaart dus de voorrijkosten van EUR 12,- uit.

Nieuwe knipkaart nodig Is het saldo van uw knipkaart ontoereikend? Bij de chauffeur kunt u tegen contante betaling een extra knipkaart van 5 of 10 knippen kopen die u ook op de milieustraat kunt gebruiken. Een nieuwe kaart met 5 knippen kost EUR 10,-. Voor een kaart met 10 knippen bent u EUR 20,- kwijt.

20-03-2008
---