Gemeente Heemskerk


dinsdag, 25 maart 2008

Eén werkplaats Van Acker tot Burcht

Er komt één werkplaats bijeenkomst voor Van Acker tot Burcht, op dinsdagavond 1 april in de Anne Frankschool. Door de grootte van het gebied was gekozen voor drie avonden, maar het aantal meldingen maakt het mogelijk om één avond te organiseren en toch iedereen aan bod te laten komen.

De avonden op 2 en 3 april komen hierdoor te vervallen. Bewoners die zich hebben aangemeld zijn persoonlijk van deze wijziging op de hoogte gebracht. In het voortraject naar het nieuwe buurtcontract voor Van Acker tot Burcht zijn bewoners uitgenodigd deel te nemen aan werkplaatsen. Het karakter van de avond blijft ongewijzigd: bewoners kunnen brainstormen en ideeën spuien om de leefbaarheid in hun woonomgeving te verbeteren. Bij deze avond zijn ook vertegenwoordigers van WOONopMAAT, politie, ReinUnie, Welschap, gemeente en het projectteam Van Acker tot Burcht aanwezig.
De ideeën die naar voren zijn gebracht worden op haalbaarheid getoetst en als zij haalbaar zijn in het nieuwe buurtcontract opgenomen. Bewoners die zich nog willen opgeven voor deze werkplaats op 1 april kunnen dit nog doen tot uiterlijk de ochtend van maandag de 31e maart. Zij kunnen dan óf een mail te sturen naar mevrouw R. ter Horst van de afdeling buurtzaken van de gemeente, horst@remove-this.heemskerk.nl óf naar haar bellen, telefoonnummer 0251-256 801.
---