Gemeente Asten


31-03-2008
Inloopbijeenkomst Bloemenwijk

De visie voor de revitalisering van de Bloemenwijk is in de maak. Op dinsdag 1 april aanstaande organiseert de gemeente Asten samen met woningbouwcorporatie Bergopwaarts@BOW een inloopbijeenkomst over de voortgang van dit project. Deze avond vindt plaats in de Deken van Houtschool van 18.00 tot 21.00 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u binnenlopen op het moment dat dit voor u het beste uitkomt. In de aula wordt ieder uur een zelfde korte, samenvattende presentatie gegeven, waarbij u in vogelvlucht wordt geïnformeerd over het gehele project. U kunt deze presentatie om 18.30 uur, 19.30 uur of 20.30 uur bijwonen.

Daarnaast zijn er verschillende informatiestands ingericht, waarin diverse onderdelen van het project belicht worden. Ook de eerste resultaten van de enquête die onlangs heeft plaatsgevonden komen hierbij aan de orde. Er zijn medewerkers van de gemeente, Bergopwaarts@BOW en WoCom aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen. Daarnaast is ook de Huurders Belangen Organisatie de Peel aanwezig. Wij hopen u op 1 april te begroeten.