Gemeente Wijdemeren


Werk Dammerweg hervat

Het werk aan het riool in de Dammerweg in Nederhorst den Berg is op vrijdag 28 maart hervat.

De arbeidsinspectie legde de werkzaamheden drie weken geleden stil omdat de aannemer niet voldeed aan de veiligheidseisen. Het project loopt nu vertraging op.

De aannemer startte 3 maart in opdracht van de gemeente aan het vergroten van de capaciteit van het gemeentelijk rioolstelsel in de Dammerweg en het aanbrengen van drainage. Bij een controle van de arbeidsinspectie bleek dat er geen sleufbekisting was aangebracht en dat de werknemers geen beschermende kleding droegen. Uit de controle van 27 maart is gebleken dat dit nu wel het geval is.

Parkeerverbod
Tijdens de werkzaamheden is de Dammerweg afgesloten. De gemeente leidt het verkeer om via de Brilhoek, Torenlaan, J. Israëllaan, G.H. Breitnerlaan en de J. van Ruysdaelstraat en visa versa. Het is verboden te parkeren op de Brilhoek en de Torenweg tussen de Voorstraat en de J. Israëlslaan. Bij overtreding is de wegsleepregeling van toepassing.

Vragen?
Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project? U kunt dan een e-mail zenden naar: han.vanlimburg@wijdemeren.nl of telefonisch contact opnemen met de heer B. Kiewiet, (035) 65 59 489 (op woensdag afwezig).
(01-04-2008)