Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Lochem - Man schopt tegen fiets meisje                    |
Een 17-jarig fietsster uit Lochem werd maandag 31 maart op de Albert Hahnweg in Lochem door een onbekende fietsende man aangesproken, die hierbij meerdere malen tegen haar fiets schopte. De politie zoekt getuigen van het voorval.

Het incident gebeurde rond 16.50 uur. Even daarvoor had dezelfde man twee andere fietsers aangesproken, die niet reageerden en de Poorters Janlaan inreden. Vervolgens werd het fietsende meisje aangesproken. De man schold haar uit en schopte tegen haar fiets, waardoor ze bijna ten val kwam. Ze kon hard wegfietsen en zag de man de Burgemeester Leenstraat in fietsen. De man was ongeveer 35 - 40 jaar oud. Hij had bruin haar, een stoppelbaard en een slecht gebit. De man droeg een roodkleurig heupmodel jack en hij fietste op een oude fiets zonder fietstassen. De politie is op zoek naar tips en getuigen en wil met name in contact komen met de twee fietsers die ook door deze man werden aangesproken. Men kan bellen naar 0900 8844.

|     |Warnsveld - 50 hardrijders in bebouwde kom                |
De politie heeft maandag 31 maart bij een controle op de Rhienderinklaan in Warnsveld 50 bestuurders bekeurd voor te hard rijden.

In de ochtenduren werden van 460 bestuurders de snelheid gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/u. Er is hier echter 50 km/u toegestaan. De overtreders kunnen een boete tegemoet zien.

EINDE BERICHTEN


---


---


---

---- --