Persbericht inzake deelname Private Plus Fund in SBK Advies & Training

01/04/2008 10:15

Newion Investments Management B.V.

Private Plus Fund neemt een belang in SBK Advies & Training


1 april 2008

Participatiefonds Private Plus Fund neemt een belang in SBK Advies & Training B.V. uit Helmond. SBK is een landelijk opererend buro, actief in de segmenten Arbotrainingen, Bedrijfsopleidingen en Projectmanagement.

SBK Advies & Training
Een bedrijf dat zich bezighoudt met opleiding en ontwikkeling van werknemers binnen bedrijven. Met zo'n 90 medewerkers behoort SBK tot de grotere opleiders in Nederland. De visie van SBK is dat de werkomgeving de krachtigste leeromgeving is die er bestaat. Leren staat niet los van het werk, maar is er een integraal onderdeel van geworden. De meest uitdagende projekten pakt SBK op een bevlogen en eigenzinnige wijze aan met als doel een daadwerkelijke rendementsverbetering te bewerkstelligen met en voor de klant.

Daarnaast is SBK uniek door haar deskundigheid om maatwerkopleidingen om te bouwen tot kwalificerende (BBL-) opleidingstrajecten, waarmee werknemers een erkend MBO diploma verkrijgen en de werkgever in aanmerking komt voor de Wet Vermindering Afdracht (WVA).

De belangrijkste markten voor SBK zijn: Proces- en Voedingsmiddelenindustrie, Callcentre, Automotive, Metalektro,Groothandel en Zorgsektor.

Door middel van de uitkoop van twee van de drie aandeelhouders heeft Private Plus Fund B.V. een belang in SBK verworven. Jonker Advies Corporate Finance heeft SBK begeleid en in contact gebracht met Private Plus Fund.

Private Plus Fund / Newion Investments Management
Fondsmanager van Private Plus Fund B.V., Newion Investments Management, heeft een reputatie als een betrokken investeerder, die ervaren is in het investeren in kansrijke ondernemingen. De betrokkenheid van Newion in combinatie met de bereidheid van de aandeelhouders van Private Plus Fund, allen (ex)ondernemers, om hun kennis en ervaring ter beschikking te stellen, maken Private Plus Fund uniek.

Voor nadere informatie:

SBK Advies & Training B.V.
Gert van der Linden
(0492) 552067

Newion Investments Management / Private Plus Fund
Frank Claassen
(0513) 640633