Collectieve verzekering voor alle medewerkers in het onderwijs

01/04/2008 10:25

Docentenpolis

Docentenpolis is een uniek verzekerings-collectief dat door G. van der Heijden Assurantiën BV te Haaren (Noord Brabant) onlangs is gesloten met een grote, landelijk bekende verzekeraar (Reaal). Zeer opvallend zijn de lage premies, terwijl dit niet ten koste gaat van de verzekerings- voorwaarden. "Deze voordelige premies kunnen worden gehanteerd dankzij het gunstige schadeverloop bij onderwijzend personeel, maar vooral dankzij de zeer lage kostenstructuur" aldus de heer Van der Heijden sr. ". Ook partners van personeelsleden kunnen profiteren van dit voordeel.

De verzekering kan door de individuele werknemer rechtstreeks on-line worden afgesloten. De polissen worden volledig digitaal aangevraagd via www.docentenpolis.nl G. van der Heijden Assurantiën BV treedt daarbij op als tussenpersoon. Dit houdt in dat zij helpen bij de afwikkeling van een schade en dat zij als contactpersoon altijd aanspreekbaar zijn. Ook partners van personeelsleden kunnen profiteren van dit voordeel.

Een van de grote voordelen van Docentenpolis is dat de onderwijsinstelling geen contract met G. van der Heijden Assurantiën BV hoeft af te sluiten. Er komt voor de onderwijsinstelling geen extra werk bij kijken, er hoeft geen administratie te worden bijgehouden en alle vragen die werknemers mochten hebben, komen bij de deskundige medewerkers van Docentenpolis terecht.

Naast het collectieve contract voor autoverzekeringen wordt er een hoge korting gegeven voor inboedel- en opstalverzekeringen. Alle verzekeringen worden in een pakket geplaatst, waarbij ook nog eens pakketkorting wordt gegenereerd, waardoor alle verzekeringen nog eens tot 10% voordeliger worden.

Natuurlijk heeft G. van der Heijden Assurantiën BV gedegen marktonderzoek gepleegd. Ten aanzien van de autoverzekeringen geldt dat medewerkers in het onderwijs met Docentenpolis tot wel 50% op de premie kunnen besparen ten opzichte van hun huidige polis. Extra aantrekkelijk is, dat het tarief geen beperkingen in het aantal te rijden kilometers kent;dit is dus ongemaximeerd.

Tijdens de actieperiode, welke loopt tot 1 juli 2008, wordt bij elke afgesloten autoverzekering een veiligheidsvest cadeau gegeven.





http://www.docentenpolis.nl