Scandium opent haar deuren

01/04/2008 10:46

Scandium

(subtitel)
'omdat geluk je geboorterecht is.'

Mijnsheerenland, 1 april 2008 - Vanaf vandaag kunnen mensen terecht bij Scandium. Scandium is een praktijk voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waar je terecht kunt voor een effectieve, snelle aanpak van allerhande klachten.

Wat is Scandium?
Scandium is een praktijk voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waarin gewerkt wordt met verschillende methodes om bottlenecks in het onderbewuste op te sporen en te verhelpen. Daarbij wordt energieniveau van de cliënt verhoogd, waardoor deze vreugdevoller in het leven komt te staan. En dat is de bedoeling, geluk is immers ieders geboorterecht. Concrete problemen worden aangepakt met energetische therapie. Is de wens vooral ontwikkeling en groei, dan kan een keus gemaakt worden uit een scala van energetische manieren, waaronder de Munay-Ki. De basisgedachte is dat hoe jij als mens in elkaar zit, wordt bepaald door je energetische blauwdruk of onderbewuste. Hierin zitten bij iedereen onverwerkte trauma's uit het verleden opgeslagen als een soort grijze plekken. Deze zorgen voor problemen; ziekte, ongelukkig voelen, angsten, etc. Indien problemen op het onderbewuste niveau worden opgelost, verdwijnen de bijbehorende plekken en gaat de blauwdruk -en dus de persoon- meer stralen. Kortom, Scandium is een praktijk voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waar je terecht kunt voor een effectieve, snelle aanpak van allerhande klachten.

Waarom Scandium?
Initiatiefneemster Elvira van der Drift heeft jarenlange werkervaring binnen de farmaceutische industrie, alwaar ze steeds meer tot de conclusie kwam dat we weliswaar de beschikking hebben over heel goede medicijnen, maar dat deze niet de echte oorzaak van ziekte wegnemen. De truc zit 'm niet zozeer in het bestrijden van ziekte, als wel optimaal gezond en gelukkig zijn. Bij gezonde en gelukkige mensen is er geen aanleiding om ziek te worden.

De weg naar een optimale gezondheid is via het onderbewuste. Het onderbewuste geeft aan dat er iets 'niet lekker zit', bijvoorbeeld door ziekte.

Een bacteriële infectie kun je goed bestrijden met een antibioticum. Als de aanleiding van het oplopen van de infectie of de gevoeligheid hiervoor niet wordt weggenomen, zal er makkelijk een nieuwe infectie optreden. Laten we als voorbeeld voorhoofdsholteontsteking nemen. Zelden heeft iemand hier slechts 1 x in zijn leven last van. Heb je dit een maal gehad, dan is de kans groot dat je het nogmaals krijgt. Inmiddels is het algemeen geaccepteerd dat je dan gevoelig bent voor voorhoofdsholteontsteking.

Waar het om draait is dat mensen niet geheel in balans zijn. Dit uit zich in dit geval in voorhoofdsholteontsteking. Middels energetische therapie kan deze 'gevoeligheid' worden aangepakt en opgelost, waardoor er geen voorhoofdsholteontsteking meer zal optreden. Zweverig?
Mogelijk dat dit alles wat zweverig op je over komt. Het tegendeel is echter waar; energetisch werken is heel praktisch, met zeer goede en blijvende resultaten.

Waarom de naam Scandium?
Verschillende Scandiumverbindingen stimuleren zowel het ontkiemen van zaden als de groei van jonge planten. Het heeft een positief effect op de ontwikkeling van de wortels. Dit is een mooie analogie met hetgeen waar de praktijk Scandium voor staat. Het vinden van een goede naam kan nogal eens lastig zijn. Het bloed blijkt maar weer te kruipen waar het niet gaan kan. Als chemicus zocht Elvira inspiratie in het periodiek systeem der elementen en voila. Scandium is een scheikundig element met symbool Sc en atoomnummer 21. Het is een zilvergeel overgangsmetaal en de naam is afgeleid van scandia, de Latijnse benaming voor Scandinavië, waar het metaal voor het eerst aangetroffen is.

Wie kan er terecht bij Scandium?
Iedereen die persoonlijk wil groeien, het idee heeft dat er onbewuste blokkades aanwezig zijn, meer inzicht in zichzelf wil, of concrete problemen heeft waar hij of zij vanaf wil. De problemen kunnen van allerhande aard zijn. Denk bijvoorbeeld aan lichamelijke of psychische klachten. Om het concreet te maken wat voorbeelden: allergieën, gewichtsproblemen, angsten (tunnelvrees, vliegangst), ruzies, geldproblemen, relatieproblemen, chronische ziektebeelden, niet kunnen stoppen met eten, gevoel van niet welkom zijn, onzekerheid, leerproblemen, geen doel in je leven hebben, huiduitslag, ontslag, gespannenheid, stress, Het onderkennen van een probleem en het besluit er zelf iets aan te willen doen is de belangrijkste stap!

Over www.atscandium.nl
Meer informatie over Scandium is te vinden op de website www.atscandium.nl. Hier kunt u heldere informatie terugvinden en staan ook de gegevens om contact te zoeken of een afspraak te maken.





http://www.atscandium.nl/