Politie Drenthe

Dinsdag

Emmen, 01-04-2008

Winkeldief aangehouden
EMMEN De politie heeft maandagmiddag een 16-jarige jongen uit Emmen aangehouden wegens winkeldiefstal. De man zou bij een winkel aan de Hoofdstraat goederen hebben gestolen. De jongen is meegenomen voor verhoor. Tegen hem is verbaal opgemaakt. De jongen gaat het halt traject in. (BPS 08-123710)

Twee autos te water
HUIS TER HEIDE Maandagmiddag raakten twee autos te water aan de Norgervaart. Een 54-jarige man uit Assen wilde afslaan, de Koelenweg op. Een 22-jarige bestuurder zag dit te laat en botste achterop het voertuig. Beide autos, met meerdere inzittenden, raakten te water. Alle personen zijn op eigen kracht uit het water gekomen. De 22-jarige man is naar het UMCG gebracht met nekklachten. Twee andere personen zijn met beenletsel naar het ziekenhuis in Assen gebracht. Weer twee anderen hebben mogelijk water binnengekregen en zijn ook naar het Wilhelminaziekenhuis vervoerd. (BPS 08-123768)

Rijden onder invloed
HOOGEVEEN De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 41-jarige man uit Hoogeveen aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man blies 285 ugl. Tegen hem is verbaal opgemaakt. (BPS 08-123836)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema tel. 0592 - 45 1280.