Gemeente Alkmaar


Wethouder Rian van Dam slaat 1e paal voor PRN

Alkmaar, 31 maart 2008

Projectontwikkelingsmaatschappij Randstad Noord (PRN) ontwikkelt op voormalig SPAR terrein op het bedrijventerrein Oudorp een nieuw complex (Inventor Business Park) van 6700 m2. Maandag 31 maart jl sloeg wethouder Rian van Dam de eerste paal voor dit nieuwbouwcomplex in de grond. Inventor Business Park is een ontwikkeling van PRN uit Alkmaar in samenwerking met URA Bouw uit Limmen.

Eerste paal

Rode lijn

"Alkmaar, sterk centrum in de regio"
Bedrijventerrein Oudorp is één van de vele terreinen die Alkmaar de ondernemers te bieden heeft. Het terrein (van PRN) ligt aan het kanaal en biedt uitzicht op Westdijk. Rian van Dam, wethouder Ecomische Zaken is blij met dit nieuwe bedrijvencomplex: "De uitstraling van het pand past kwalitatief goed bij de eisen die we stellen aan dit gebied". Bedrijventerrein Oudorp staat aan de vooravond van een revitalisering. Begin volgend jaar worden de eerste straten ten noorden van de Edisonweg aangepakt.

De verwachting is dat het complex van PRN eind 2008 zal worden opgeleverd. Voor meer informatie over dit complex www.prnbv.nl.


1 april 2008