Politie zoekt getuigen van overval op tankstation

Eindhoven, 01-04-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een tankstation aan de Eindhovensweg. Daar overvielen twee mannen zondag 30 maart de 38-jarige Eindhovense eigenaar toen hij zijn pompstation aan het afsluiten was tussen 19.00 uur en 19.30 uur.

Eén van de overvallers had een mes bij zich, de ander droeg een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het slachtoffer verzette zich hevig en liep daarbij een aantal klappen op het hoofd op en een kleine snijwond in de maagstreek. De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar kon na behandeling weer naar huis. Mogelijk dat er tijdens de worsteling ook een schot is gelost.

Signalement

Van de overvaller met het mes heeft de politie een signalement: het zou gaan om een licht getinte, slanke man. Hij sprak met een licht accent en droeg een bivakmuts. De daders hebben bij de overval een nog onbekend geldbedrag buit gemaakt. Hoe de twee naar het pompstation zijn gekomen of op welke manier ze weer zijn gevlucht is ook nog onbekend. De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die tussen 18.00 uur en 19.30 uur in de buurt zijn geweest en wellicht iets verdachts is opgevallen. Zij kunnen zich bij de recherche in Eindhoven melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.