Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


P E R S B E R I C H T

Driebergen, 31 maart 2008

Website www.gastvrijnederland.net informeert over "Gastvrij Nederland"

Gastvrij Nederland nu ook digitaal

In het onderzoek "Gastvrij Nederland" gaan RECRON en The SmartAgent Company op zoek naar de wensen en voorkeuren van verblijfsrecreanten. RECRON wil de teruglopende overnachtingen in de verblijfsrecreatiesector een halt toeroepen. Ze wil vakantie in eigen land opnieuw aantrekkelijk maken en ondernemers helpen bij het (beter) bereiken van hun doelgroep. Sinds 13 maart 2008 kunnen alle geïnteresseerden in de recreatiebranche alles over "Gastvrij Nederland" lezen op www.gastvrijnederland.net.

Om iedereen maximaal op de hoogte te stellen van het onderzoek en het verloop, heeft RECRON een website voor het onderzoek opgesteld. De website is zowel via de RECRON- site als via het adres www.gastvrijnederland.net bereikbaar. Vanaf 1 april 2008 kunnen bezoekers van de website ook zelf hun ideeën en opvattingen rond het onderwerp achterlaten. Dit kan op de bijbehorende weblog, die via een link op de website gevonden wordt.

De website, opgemaakt in de nieuwe RECRON huisstijl, wordt wekelijks aangevuld. De investeerders van het onderzoek, Founding Fathers genaamd, kunnen vanaf 15 april 2008 via een persoonlijke inlogcode doorklikken naar meer onderzoeksinformatie.

Op de agenda worden interessante data aangegeven, die in de agenda van recreatieondernemers niet mogen ontbreken. 19 juni 2008 is zo'n belangrijke datum. Op deze dag treedt RECRON naar buiten met het afgeronde onderzoek en de toekomstplannen voor "Gastvrij Nederland".

Op weg naar een gastvrij vakantieland Nederland is alvast werk gemaakt van gastvrije communicatie over het onderzoek, met de recreatieondernemer als gast. Per post, telefoon, e-mail, website of weblog? De ondernemer bepaalt zelf hoe hij of zij informatie wil inwinnen en delen over "Gastvrij Nederland". Lezen en reageren, samen op weg naar een gastvrije vakantie in eigen land.

=================================

Noot voor de redactie (