BouwNed

Leden met korting naar workshop "Pensioenoverzicht 2008"
01-04-2008

Veel werkgevers krijgen regelmatig vragen van hun werknemers over het pensioenoverzicht dat zij van jaarlijks in het najaar van BPF Bouw ontvangen. Om deze vragen als werkgever goed te kunnen beantwoorden heeft Bouwend Nederland in 2007 een 15-tal goed bezochte regionale voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Voor werkgevers die deze voorlichting gemist hebben of voor werkgevers die hun kennis willen verdiepen en op de hoogte willen blijven van de meest actuele ontwikkelingen met betrekking tot het pensioenoverzicht 2008, bestaat dit voorjaar de mogelijkheid om een door Cordares ontwikkelde workshop: "Inzicht in uw pensioenoverzicht 2008" te bezoeken.

Leden van Bouwend Nederland krijgen hierbij een korting van 75 euro op de inschrijfkosten ad 295 euro, exclusief btw.

In deze workshop krijgt u stap voor stap inzicht in uw opgebouwde en te bereiken pensioenaanspraken per eind 2007. Ook leert u hoe deze aanspraken worden berekend en op welke manier de indicatieve pensioenuitkeringen worden bepaald. Na afloop van de workshop bent u in staat om uw pensioenoverzicht te controleren. U bent zo optimaal voorbereid op vragen van uw werknemers en/of collega's als zij in september/oktober van dit jaar het BPF Bouw Pensioenoverzicht 2008 ontvangen.

Daarnaast komen de mogelijkheden van 'Mijn Bouwpensioen' aan de orde. Met een persoonlijke inlogcode kunt u digitale toegang krijgen tot uw eigen pensioengegevens bij BPF Bouw. Doordat u zelf een aantal gegevens kunt aanpassen, zoals de pensioenleeftijd (eerder of later stoppen), de AOW-situatie (alleenstaand of gehuwd (met of zonder toeslag) en de opbouwfactor (meer of minder werken), krijgt u direct inzicht in de gevolgen van deze aanpassingen voor de hoogte van uw bruto en netto pensioenuitkeringen.

Spreken de bovenstaande onderwerpen u aan? Schrijft u zich dan snel in via http://www.pensioenworkshop.cordares.nl/selecteerworkshop.aspx

Er is een beperkte deelnamemogelijkheid.

De workshops worden 's ochtends van 08.00 uur tot 12.00 uur gehouden op de volgende data en locaties:

22 mei 2008

Novotel Eindhoven

27 mei 2008

Hotel Mercure Utrecht Nieuwegein

28 mei 2008

Hotel Mercure Dordrecht

29 mei 2008

Hotel Mercure Zwolle

3 juni 2008

Hotel Mercure Arnhem

4 juni 2008

Hotel Mercure Amsterdam Airport