XS4ALL

Sneller Mobiel Internet

31-03-2008
Categorie: Productinformatie

Met ingang van 1 april 2008 verhoogt XS4ALL de snelheden van de Mobiel Internet abonnementen aanzienlijk. Ook de datalimieten gaan omhoog. Daarnaast komt er een nieuw flatfee abonnement bij: Mobiel Internet Start voor 33,57 (ex BTW) per maand. Met dit nieuwe abonnement wordt mobiel internet toegankelijk voor nog meer mensen.

Door de snelheidsverhoging is de uploadsnelheid van het Mobiel Internet Basic abonnement (1,4 Mbit/s) zelfs hoger dan de uploadsnelheid van ADSL. Dit bevestigt dat Mobiel Internet van XS4ALL een snelle en volwaardige internetdienst is. De dienst is geschikt voor iedereen die met de laptop altijd en overal toegang wil hebben tot internet. Ideaal voor zakelijk gebruik om onderweg te kunnen werken met e-mail, agenda en internet. In combinatie met VPN behoort ook beveiligde toegang tot het bedrijfsnetwerk tot de mogelijkheden van Mobiel Internet.

Snelle internettoegang voor iedereen, overal en altijd. Dat ziet XS4ALL als de toekomst. Mobiel internet combineert hoge bandbreedte met de vrijheid van overal internet. Na de zakelijke gebruikers zijn er steeds meer particuliere gebruikers die mobiel internet waarderen en gebruiken.

De Mobiel Internet-abonnementen zijn inclusief gebruik van insteekkaart of USB-stick. Er is al een Mobiel Internet abonnement vanaf 33,57 (excl. BTW) per maand. Alle huidige Mobiel Internet-abonnees van XS4ALL profiteren natuurlijk ook van de nieuwe snelheden. Zij ontvangen voor 14 april per brief meer informatie.

Meer over de vernieuwde Mobiel Internet abonnementen: http://www.xs4all.nl/allediensten/mobiel/faq_snelheid.php

Meer over Mobiel Internet:
http://www.xs4all.nl/allediensten/mobiel/index.php