Edgar, Dunn & Company Expands breidt uit in de ASEAN-regio met nieuw kantoor in Singapore

01/04/2008 16:35

PR Newswire

SYDNEY, Australië, April 1 /PRNewswire/ --
Edgar, Dunn & Company (EDC), het toonaangevende, internationaal werkende en onafhankelijke adviesbedrijf voor financiële diensten en betalingen, heeft vandaag de opening van een kantoor in Singapore aangekondigd van waaruit klanten in de hele ASEAN-regio (Association of Southeast Asian Nations, organisatie van tien landen in Zuidoost-Azië) zullen worden bediend.

De opening van het kantoor in Singapore valt samen met de 30ste verjaardag van de oprichting van EDC en verhoogt de internationale aanwezigheid en de strategie van 'advies zonder grenzen' van het bedrijf. EDC beschikt over diepgaande kennis en uitgebreide informatie over betalingen en financiële diensten met kantoren in Atlanta, Frankfurt, Londen, San Francisco, Singapore en Sydney.

"De Aziatische betalingsmarkt begint aan een nieuwe fase van groei en omvorming op basis van talloze factoren, waaronder snelle economische ontwikkeling, nieuwe producten en technologieën in het betalingsverkeer, verhoogde overheidstussenkomst, wijzigingen in het gedrag van de consument en grensoverschrijdende zakelijke mogelijkheden," aldus Lance Blockley, de pas aangestelde CEO en algemeen directeur van Edgar, Dunn & Company. "Dankzij onze aanwezigheid in Singapore zal EDC beter in staat zijn om in te spelen op de mogelijkheden en uitdagingen van deze markt en om de regio maximaal te bewerken voor onze klanten."

Nigel McCook, manager bij Edgar, Dunn & Company, zal aan het hoofd staan van het kantoor in Singapore gelegen aan 36-42, UOB Plaza 1, 80 Raffles Place, Singapore 048624

Tel.: +65-6248-4520. Vragen adresseert u aan Nigel McCook, nigel.mccook@edgardunn.com of Michael Walters, michael.walters@edgardunn.com.

Edgar, Dunn & Company
Edgar, Dunn & Company (EDC) is een onafhankelijk, internationaal werkend adviesbedrijf voor financiële diensten en betalingen. Het bedrijf is opgericht in 1978 en staat algemeen bekend als de betrouwbare adviseur in de sector van betalingen met de hele waaier van diensten qua strategisch advies, deskundigheid en marktinzicht. Wereldomvattende adviesdiensten omvatten diepgaande benchmarking van sectoren en consumenten, strategie, risicobeheer, marketing, verhoging van rentabiliteit, werking en nieuwe producten en technologieën. EDC heeft kantoren in Atlanta, Frankfurt, Londen, San Francisco, Singapore en Sydney en klanten in meer dan 30 landen over zes werelddelen. Meer informatie kunt u lezen op http://www.edgardunn.com.

Website: http://www.edgardunn.com
David Dee van Edgar, Dunn & Company, +61-2-9279 2442, David.Dee@edgardunn.com, of Dianne Douglas, +1-415-584-4906, dianne@douglaspr.com, voor Edgar, Dunn & Company