Eriks NV

ERIKS GROUP HEEFT EEN BELANG VAN MEER DAN 8% OPGEBOUWD IN ECONOSTO

Dit is een openbare mededeling van ERIKS group nv ingevolge artikel 4 lid 1 van het Besluit Openbare Biedingen Wft. Dit is geen openbare mededeling dat een openbaar bod wordt uitgebracht op het aandelenkapitaal van Koninklijke Econosto N.V. Deze mededeling is niet voor vrijgave, publicatie of distributie, noch geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië en Japan. Op 31 maart 2008 heeft ERIKS group nv ("ERIKS") aangekondigd dat zij voornemens is een openbaar bod uit te brengen op alle geplaatste en uitstaande aandelen in het kapitaal van Koninklijke Econosto N.V. ("Econosto") met een nominale waarde van EUR 0,50 per aandeel tegen een biedprijs van EUR 7,80 in contanten per aandeel. Sinds maandag 31 maart 2008 heeft ERIKS een belang van meer dan 8 procent in het kapitaal van Econosto opgebouwd. In overeenstemming met de Nederlandse wet en regelgeving, zal ERIKS een melding doen aan de Autoriteit Financiële Markten (AFM) met de details van de door haar aangekochte aandelen Econosto.

Disclaimer
Dit bericht is geen aanbod noch vormt het een onderdeel van een aanbod tot koop of verkoop van of inschrijving op enige effecten van ERIKS group nv.

Dit persbericht wordt eveneens in het Engels gepubliceerd.

Voor uitgebreide informatie over de ERIKS-groep verwijzen wij naar onze website www.eriks.com voor nadere informatie kunt u zich richten tot de heer J. van der Zouw, CEO en/of de heer J.G. de Boer, CFO Pagina 1