Senternovem



01-04-2008 | Elektronische aanvraag mogelijk voor bedrijven

Voor bedrijven is het nu mogelijk om de aanvraag voor de SDE-subsidie elektronisch in te dienen via www.senterloket.nl. Particulieren kunnen geen gebruik maken van dit e-loket. Particulieren kunnen wel het vereenvoudigde aanvraagformulier invullen voor zonnepanelen. Alleen de officiële formulieren van SenterNovem zijn geldig, aanvragen gedaan op niet-officële formulieren worden niet in behandeling genomen.

Alle aanvragen die op 1 april 2008 tot en met 17.00 uur 's middags binnenkomen bij SenterNovem, worden behandeld als ontvangen op 1 april, dus op de eerste dag van opening van de regeling. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst per dag, niet op tijdstip. Als het beschikbare budget op enige dag wordt overschreden, zal er worden geloot tussen de aanvragen die op die dag zijn binnengekomen.

De aanvragen voor zonne-energie subsidie kunnen worden ingediend tot 1 augustus 2008. Indienen van aanvragen is mogelijk bij alle vestigingen van SenterNovem, in Zwolle, Utrecht, Sittard en Den Haag.

Externe links (worden geopend in een nieuw venster)

www.senterloket.nl