Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Seminar Solipsis over Performance Management in de zorg

Brakel, 28 februari 2008 ICT-dienstverlener Solipsis b.v. organiseert op dinsdag 1 april aanstaande een seminar over Performance Management in de zorgsector. Strategische inzet van ICT geeft een zorginstelling inzicht in het welzijn van de organisatie. Behalve achtergrondinformatie en softwaredemonstraties komen tijdens het seminar verschillende praktijkverhalen aan bod over de toepassing van Business Intelligence in de zorg. Doel van het seminar is meer inzicht te verkrijgen in rendabel zorgen.

Op basis van de software van Cognos heeft Solipsis standaard out-of-the-box oplossingen voor de zorg ontwikkeld, waarmee in één oogopslag de conditie van een organisatie kan worden bepaald. Cognos zal tijdens het seminar onder andere ingaan op de overname door IBM en voorbeelden laten zien over de mogelijkheden om de software multifunctioneel binnen de zorginstelling in te zetten.

Praktijkcases

Sprekers met praktijkervaring maken dit seminar buitengewoon interessant. Piet Boersen, applicatiespecialist van het Medisch Centrum Alkmaar, zal een live demonstratie geven van de Business Intelligence oplossing die zijn organisatie gebruikt. Dankzij de speciaal door Cognos ontwikkelde tool beschikt het MCA over de meest actuele informatie over de bedbezetting. Een andere spreker is Jan Willem Schoemaker is van het Erasmus MC. Het Erasmus MC past de NEN 7510 norm toe voor informatiebeveiliging. Schoemaker gaat in op de achtergronden en de toepassing van de norm. Solipsis is partner van het NEN.

Aan het einde van dit programma is er mogelijkheid om in informele setting met elkaar van gedachten te wisselen.

Agenda-informatie

Seminar: Performance Management voor meer rendement binnen de zorg

Datum: 1 april 2008

Locatie: Slot Zeist, Zeist

Tijd: Vanaf 12:00 uur (ontvangst met lunch)

Organisatie: Solipsis, Marktplein 2, 5306 BA in Brakel


Deelname is (na aanmelding) gratis. Meer informatie over het programma of aanmelden via: www.solipsis.nl

Over Solipsis b.v.

Solipsis b.v. is sinds 1990 actief als dienstverlenende onderneming in de ICT. Solipsis is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en management informatiesystemen, het beheren van computers en netwerken en het ontwikkelen van Enterprise Content Management Systemen. Het ontwikkelen van management informatiesystemen (Business Intelligence) wordt al sinds 1996 uitgevoerd.

Solipsis werkt voor 600 (inter)nationale klanten. De aanhoudende groei van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept, dat Solipsis weet waarover het praat en staat voor wat het doet. De filosofie van Solipsis is vervat in de woorden: Comfort Class in ICT . Wensen op het IT-vlak worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Kwaliteit van de dienstverlening staat bij Solipsis hoog in het vaandel. De klanten moeten zich als resultaat van dit alles comfortabel voelen bij de dienstverlening. Voor meer informatie: www.solipsis.nl


---