Ingezonden persbericht


Radio Veronica-DJ Ben Liebrand 25 jaar op de radio met 'In The Mix'

Mastermixer tekent nieuw contract bij Radio Veronica

Naarden, 1 april 2008 | Radio Veronica-DJ Ben Liebrand tekent vandaag een nieuw contract bij Radio Veronica. Het is vandaag 25 jaar geleden dat Mastermixer Liebrand voor het eerst bij Veronica te horen was.

Mastermixer Ben Liebrand tekent een meerjarig contract bij Radio Veronica. Hierdoor is hij ook de komende jaren iedere zaterdagavond met zijn programma 'In The Mix' te horen bij het station met de beste 80's & 90's hits. Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat Veronica het programma 'In The Mix' van Ben Liebrand voor het eerst uitzond. Met dit programma is Ben Liebrand pionier op mixgebied en daarmee inspiratiebron voor komende generaties dj's.

Ben Liebrand: "Er is geen enkel radiostation in Nederland dat zo'n geschiedenis heeft als Radio Veronica. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze beroemde geschiedenis en dat ik, met het tekenen van het nieuwe contract, ook deel uit ga maken van de toekomst van Radio Veronica!"

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: "Ben Liebrand was de eerste dj die naam heeft gemaakt zonder te praten door de platen heen, maar ze naadloos aan elkaar te mixen. Zijn mixen zijn al 25 jaar zo onnavolgbaar dat hij terecht de titel 'Mastermixer' heeft gekregen. Ben is ooit begonnen bij Veronica en ik ben blij dat hij ook de komende jaren zijn 'In The Mix' voor ons blijft maken."

Ben Liebrand
Ben Liebrand laat al meer dan 25 jaar van zich horen. Hij is wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt & Pepa, Alexander O'Neal, Genesis en Grace Jones. Door zijn legendarische 'Grandmix' en het radioprogramma 'In The Mix' is Ben ook de inspiratiebron voor dj's als Armin van Buuren, Olav Basoski, Tiësto en Ferry Corsten.

In The Mix
Iedere zaterdagavond tussen 00.00 en 01.00 uur is Ben Liebrand bij Radio Veronica te horen met zijn programma 'In The Mix'.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht