Metaalunie

PERSBERICHT

Koninklijke Metaalunie sluit
raamovereenkomst met IS Interned Services

Leverancier van netwerk- en hostingdiensten biedt
Metaalunie-leden complete Internetpakketten.

Purmerend, 1 april 2008 Het gebruik van internet in de metaalbranche krijgt een stevige impuls. IS Interned Services biedt namelijk vanaf april de leden van de Koninklijke Metaalunie voordelige pakketten die snel en veilig internet garanderen. De pakketten bieden de 12.000 leden van Nederlands grootste ondernemersorganisatie in de metaal een snelle ADSL-verbinding en webhosting met vele extra s zoals een module waarmee gemakkelijk een webshop kan worden gebouwd.

Ook in de metaalbranche is internet vandaag de dag onmisbaar, maar een preferred supplier met een bewezen staat van dienst had de Koninklijke Metaalunie nog niet. De Koninklijke Metaalunie is al jaren klant van IS. De uitstekende service en de behulpzaamheid van de medewerkers worden zeer gewaardeerd, aldus Bert Jaarsma, adjunct-directeur Koninklijke Metaalunie. Hierdoor kunnen wij de diensten van IS ook met een gerust hart aan onze leden aanbevelen. De leden van de Koninklijke Metaalunie weten zich verzekerd van de nieuwste technologieën en zijn daarmee voorbereid voor de toekomst. Door de raamovereenkomst profiteren de bedrijven van ruime kortingen. IS heeft hiervoor een speciaal online bestelproces ingericht. Wij zijn zeer verheugd dat wij onze diensten kunnen aanbieden aan de leden van de Koninklijke Metaalunie, aldus Arjan Steevels, directeur IS Interned Services. Naast dat de leden deze speciale pakketten met een interessante korting kunnen krijgen, krijgen ze ook toegang tot onze sales- en supportafdelingen die, met hun ruim 11 jaar ervaring in het mkb, de Metaalunieleden met raad en daad zullen bijstaan.

Over IS Interned Services
IS Interned Services is met ruim 80 medewerkers en zo'n 30.000 internetprojecten in beheer een speler van formaat op de zakelijke markt voor managed hosting- en connectivity-diensten. Het privately-owned bedrijf in Purmerend is sinds 1996 actief en daarmee een van de eerste Nederlandse Internet Service Providers. Service en flexibiliteit staan sindsdien centraal. Strakke Service Level Agreements en een 24/7 supportdesk zorgen voor optimale bereikbaarheid en performance. IS Interned Services werkt met state-of-the-art datacenters die met elkaar zijn verbonden door een glasvezelring in eigen beheer. IS Interned Services is Microsoft Gold Partner en de grootste op Microsoft-technologie gebaseerde provider van Nederland. Zowel eenmanszaken als grote ondernemingen kunnen bij IS Interned Services terecht.