Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Nieuwe website tijdvoormama.nl introduceert 'mama's succes recept'


1 april 2008 - tijdvoormama.nl is een nieuwe website speciaal voor alle drukke mama's in Nederland. De website biedt handige instrumenten en praktische tips om tijd te besparen. Hiertoe introduceert tijdvoormama.nl iedere paar weken een nieuwe 'time saver'. Na de lancering van 'Win a PA for a day' en 'mama next door' komt tijdvoormama.nl nu met een nieuwe service: 'mama's succes recept'.

Lekkere en snel te bereiden recepten

Veel mama's kennen het gevoel: je wilt graag lekker en gezond eten, maar het moet wel snel klaar zijn. Voor deze mama's (en natuurlijk ook papa's) heeft tijdvoormama.nl een aantal makkelijk te bereiden recepten verzameld. Snel, gezond en toch bijzonder. Iedere dag een nieuw recept: voor de lunch, avondmaaltijd of voor tussendoor. Ieder recept blijft een week lang op de site, zodat de bezoeker steeds kan kiezen uit zeven recepten!

Sms-service voor boodschappenlijstje

Om het nog makkelijker te maken, kan je het recept (bereidingswijze en ingrediëntenlijst) per e-mail ontvangen en eventueel printen. Als extra service biedt tijdvoormama.nl bovendien de mogelijkheid om tegen betaling van E 0,25 de ingrediëntenlijst per sms te ontvangen. Handig voor in de supermarkt.

Het is nu tijd voor alle moeders in Nederland. Het is tijdvoormama.nl