Freecom lanceert harde schijf die zelf te ontwerpen is


Eerste "Express Yourself" mobiele Hard Drive op de markt

DELFT, 20080401 -- Freecom introduceert vandaag de eerste `Express Yourself' harde schijf; de ToughDrive Custom. De jongste telg uit het ToughDrive assortiment is een mobiele en bijzondere 2.5" USB harde schijf die eenvoudig zélf naar hartenlust aangepast kan worden aan een eigen persoonlijke stijl. Het werkt vernuftig als eenvoudig; ontwerp een inlaykaart met bijvoorbeeld een foto van een dierbare, een droomauto of met het logo van een favoriete sportclub of band, print deze en schuif `m onder de transparante zacht siliconen behuizing en creër zo in een handomdraai een unieke en persoonlijke harde schijf.

`Pimp your drive'

Een harde schijf is nog nooit zo leuk en persoonlijk geweest. Bij de nieuwe ToughDrive Custom worden standaard drie ontwerpen meegeleverd, maar het is vanaf vandaag net zo eenvoudig om zelf een inlaykaart te ontwerpen en in een handomdraai zelf een persoonlijke harde schijf te creëren. Verliefd op dat ene tatoeage-ontwerp, fan van die ene voetbalclub of Italiaanse automerk? Ontwerp dan nu zelf een harde schijf met dat wat het meeste aanspreekt en geef snel een persoonlijk tintje aan de ToughDrive Custom.

Optimale databescherming: overleeft een val van 2 meter hoogte!

Zijn naam kreeg hij niet voor niets, want deze kleine mobiele harde schijf is goed bestand tegen schokken en stoten. Gegevens worden niet alleen beveiligd door de meegeleverde software, maar worden ook fysiek extra beschermd. Door de zacht siliconen behuizing én ingebouwde anti-shock mechanisme - wat bij een val fungeert als bumper/schokbreker - overleeft dit opslagwondertje met gemak een val van 2 meter hoogte!

100% persoonlijk en 100% mobiel

Volledig mobiel is de nieuwe ToughDrive Custom zeker, want naast de geïntegreerde USB-kabel is een aparte stroomvoeding niet meer nodig. Hij krijgt zijn `power' gewoon via de aansluitkabel. De ToughDrive Custom heeft een capaciteit tot maar liefst 320GB. Zo zijn waardevolle gegevens altijd en overal veilig. In de studio, onderweg of gewoon thuis. De nieuwe ToughDrive Custom is groots door klein te blijven, oersterk, razendsnel, lekker eenvoudig en vooral.. persoonlijk!

Automatische databeveiliging met NTI-Shadow backup-software

De bekroonde en meegeleverde NTI Shadow backup-software maakt een comfortabele databeveiliging mogelijk. Deze maakt doorlopend reservekopieën van alle bestanden na elke verandering óf op een vooraf vastgelegd tijdstip óf zelfs voor een bepaald bestandstype.

Aanvullende informatie en prijzen

De Freecom ToughDrive Custom is vanaf nu verkrijgbaar met capaciteiten van 160, 250 en 320GB voor een verkoopadviesprijs van ¤ 139,00, ¤ 199 en ¤ 249,00. De ToughDrive Custom wordt geleverd met geïntegreerde USB 2.0-kabel, NTI Shadow backup-software, een handleiding op cd en Quick Install Guide. Freecom biedt twee jaar fabrieksgarantie en gratis helpdesk-support