Gemeente Boxtel

Collegebezoeken 2008

Ook dit jaar komt het College van burgemeester en wethouders op bezoek bij u in de wijk/dorp. In april, mei en juni zijn data gepland om aan alle wijken en dorpskernen een bezoek te brengen.


In onderstaand overzicht kunt u zien wanneer we bij u in de buurt zijn: * dinsdag 1 april: Centrum - Breukelen, Delta, Sint Ursula 12 * maandag 14 april: Selissenwal, De Walnoot, Molenwijk 3 * donderdag 8 mei: Lennisheuvel, De Orion, Lennisheuvel 56 * dinsdag 3 juni: Oost, locatie nog niet bekend * dinsdag 10 juni: Liempde, locatie nog niet bekend * donderdag 12 juni: Munsel / Selissen / In Goede Aarde, De Kleine Aarde, Het Klaverblad 13

Tijdens de bezoeken staat het prettig leven in de wijken centraal. Burgemeester en wethouders willen graag de bewoners uit de wijken ontmoeten om van gedachten te wisselen over de goede dingen in de wijken, maar zeker ook over de knelpunten en wensen.

In het najaar 2007 is onder een groot aantal inwoners de enquête over Leefbaarheid verspreid. De afgelopen maanden is gewerkt aan de verwerking van deze gegevens. De uitkomsten van het Leefbaarheidonderzoek willen wij tijdens de avond van het bezoek wijkgericht presenteren. Ook u kunt punten aandragen om te bespreken. Aan de hand van de uitkomsten uit het onderzoek en de vooraf door u aangereikte onderwerpen willen we met u in discussie gaan over de wijze waarop de leefbaarheid voor de toekomst samen verder kunnen verbeteren.

Naast het college zijn ook vertegenwoordigers van het wijkteam zoals politie, opbouwwerk, woonstichting en bewonersorganisatie en de wijkambtenaar aanwezig. Buiten de algemene discussie wordt u ook in de gelegenheid gesteld om aan de afgevaardigden individuele vragen te stellen.

Het programma voor de bijeenkomsten, die om 19.30 uur beginnen, ziet er globaal als volgt uit: * welkom en voorstellen college en wijkteam; * presentatie wijkgericht resultaten Leefbaarheidonderzoek; * bespreken resultaten onderzoek en ingekomen reacties; * gelegenheid tot het stellen van vragen aan de collegeleden, leden van het wijkteam, ervaringen uitwisselen met medebewoners; * afsluiting zo rond de klok van 21.30 uur.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op de bijeenkomst in uw wijk of dorp.

Aanmelden vragen / wensen Voor eventuele vragen of opmerkingen of voor het aanmelden van vragen / wensen kunt u contact opnemen met de wijkambtenaar Gijs Schampers. Hij is telefonisch bereikbaar via (0411) 655815 of per mail wijkambtenaar@boxtel.nl.

06-03-2008
---