TNO

Ontmoet TNO op de BouwRAI

12 maart 2008 - TNO werkt samen aan innovaties op de BouwRAI van 1 tot en met 3 april 2008 in de RAI te Amsterdam. Tijdens de BouwRAI laat de Markt Bouw van TNO een greep uit onze samenwerkingsverbanden met diverse partijen zien, waaronder het College bouw zorginstellingen en Energie Centrum Nederland (ECN).

Met het College bouw zorginstellingen is zeer recentelijk overeengekomen dat de expertise van het Bouwcollege wordt ondergebracht bij TNO. Hiertoe is het Centrum Zorg en Bouw bij TNO opgericht, dat onder de markt Bouw opereert.

TNO en ECN zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van energie in de gebouwde omgeving onder de naam 'Building Future'. Dit is een meerjarig onderzoeksprogramma om de overgang naar een duurzame energiehuishouding een extra impuls te geven. Het gezamenlijke doel is de halvering van de CO2 emissie in de gebouwde omgeving in Nederland in 2030 en een energieneutraliteit in 2050.

U ontmoet TNO in hal 10 op standplaatsnummer 10.510 tegenover het Themaplein Energie & Duurzaamheid.

Onder Downloads (rechts) staat het overzicht van onze seminars op de BouwRAI. Bij aanmelding ontvangt u van ons een gratis toegangskaart.

drs. C.C.M.S. (Cindy) Zandveld-Puijk
Tel: 015 276 33 22 Meer weten? Mail mij >

Seminars BouwRAI (23 KB)