Lijst Smolders Tilburg
Postbus 1037
5004BA Tilburg
www.lijstsmolders.nl

UITSPRAAK hoger beroep raadslid Smolders

Beste redactie, morgen dinsdag 1 april, om 12.00uur in Den Bosch, is de uitspraak van het hoger beroep van het OM tegen raadslid Smolders voor het lekken van zogenaamde "vertrouwelijke" informatie waarbij het stempeltje 'vertrouwelijk" in twee gevallen door Burgemeester Vreeman en datzelfde Openbaar Ministerie zwaar zijn misbruikt.

1. Frauduleus handelen met wachtgeld

2. Machtsmisbruik van Burgemeester Vreeman en de 'Driehoek"

De rechtszaak op 21 augustus 2007 voor de politierechter in Breda daar ben ik echt zeer onbeschoft en respectloos behandeld en was een politiek proces Eerlijk is eerlijk 18 maart j.l. bij het hoger beroep in Den Bosch ben ik echt fatsoenlijk behandeld en dit zeg ik dus ook gewoon voor de uitspraak!!

Beide zaken waar het in dit proces om draait zijn uiterst kwalijk en juist een volksvertegenwoordiger dient dit soort zaken te controleren en/of proberen te voorkomen.
Uit paniek om zelf geen schade op te lopen heeft "de Driehoek" ( Burgemeester/Korpsbeheerder Vreeman, Politie en OM) vervolgens een beeld proberen te creëren alsof ik gevaarlijke en onbetrouwbare man zou zijn die onderzoeken of grote belangen zou (hebben) schaden. Dat is complete onzin want de zogenaamde "vertrouwelijke" informatie, op basis van geruchten van de Driehoek, was alleen maar bedoeld om een nog te nemen democratisch besluit te beïnvloeden!!
Het OM dat zich in Tilburg met politiek bemoeit??????? Ik heb de keiharde feiten in een document op een rijtje gezet en hoop dat u even de tijd wilt nemen om deze door te nemen.
Dit is echt een gevecht van klein duimpje tegen Goliath. Klik op onderstaande link voor het document;
http://www.smolderstilburg.nl/hogerberoep/hogerberoep.html

Groetjes Hans Smolders 0645.750.616