Deli XL neemt De Kok Horecagroothandel over

31/03/2008 23:27

Deli XL

Deli XL neemt De Kok Horecagroothandel over

Foodservice groothandel Deli XL heeft het voornemen De Kok Horecagroothandel BV over te nemen, dit Brabantse bedrijf met een sterke reputatie in de regio sluit aan bij de ambities van Deli XL om te groeien in de horeca. "De Kok Horecagroothandel is een mooi, professioneel en plezierig bedrijf en past goed bij de cultuur van Deli XL", aldus Dick Slootweg, algemeen directeur.

Klanten van De Kok kunnen in de toekomst profiteren van het grotere Deli XL assortiment en de aanvullende diensten. Hein de Kok, directeur De Kok Horecagroothandel, blijft aan als vestigingsdirecteur: "Ik wil dat onze onderneming verder kan groeien met een breed assortiment en goede service. Mijn voorwaarde was wel dat zowel aan medewerkers als klanten zekerheid geboden wordt. Deli XL biedt meer dan dat, want zij voegen ook nog eens extra kennis en additionele diensten toe".

Deli XL zal De Kok Horecagroothandel geleidelijk opnemen in haar organisatie, waarna de onderneming zal verdergaan als Deli XL vestiging Tilburg. Dick Slootweg: "We willen synergie creëren doordat De Kok Horecagroothandel intensief zal samenwerken met onze andere Deli XL vestigingen en AGF-bedrijf Verhaaren, waarin we vorig jaar een meerderheidsbelang namen. Hierdoor krijgen we meer grip op de logistieke keten en versterken we onze service en positie in de horeca beneden de rivieren."





http://www.delixl.nl