HITT

PERSBERICHT

Apeldoorn, 1 april 2008

Gina Arsens benoemd tot CEO van HITT's Canadese dochter Klein Systems Group

Gina Arsens is per 1 april benoemd tot CEO van Klein Systems Group Ltd, volledige dochteronderneming van HITT nv in Vancouver, Canada, gespecialiseerd in haveninformatiesystemen. Zij is opvolger van de heer Peter Klein, oprichter en CEO die als adviseur aan het bedrijf verbonden blijft.

Mevrouw Arsens is twee jaar CFO van Klein Systems Group en heeft in die functie ook ruime ervaring opgedaan met de activiteiten en markten van het bedrijf. Zij zal zich - in lijn met de nieuwe organisatie en de strategie die HITT in 2007 heeft aangekondigd - onder meer richten op de verdere versterking van de positie van het bedrijf in de landen waar HITT met haar verkeersbegeleidende systemen actief is.

Profiel HITT

HITT is een vooraanstaande speler op de wereldwijde markt voor verkeersbegeleidende en navigatiesystemen. Het bedrijf ontwikkelt technologie die gericht is op verbetering van veiligheid en verkeersdoorstroming, waarmee tevens aanzienlijke kostenbesparingen in infrastructuur en logistiek behaald worden. De kernactiviteiten van HITT bestaan uit het ontwikkelen en verkopen van begeleidingssystemen voor lucht- en scheepvaart alsmede hydrografische en navigatiesystemen.

In 2007 boekte HITT een omzet van EUR 34,4 miljoen en een nettowinst van EUR 0,3 miljoen. Eind 2007 werkten bij HITT 178 personeelsleden. HITT is sinds 1998 genoteerd aan Euronext Amsterdam NV.

Voor informatie:

John H.M. van Asperen (CFO), telefoon 055 -543 2590 en e-mail: investor.relations@hitt.nl

Margaret van Kempen, telefoon 070 - 346 3760 en 0653 805 856 en e-mail: m.vankempen@kempenpr.nl