Ingezonden persbericht


Persbericht

999 Games kiest Pride PR voor PR-activiteiten in Nederland

Almere, 1 april 2008 - Het Leidse PR bureau Pride PR is door 999 Games geselecteerd voor PR-ondersteuning in Nederland. 999 Games is uitgever en distributeur van bordspellen, kaartspellen, Collectible Card Games, tarotkaarten en experimenteerdozen. Pride PR wordt ingehuurd voor algemene PR-ondersteuning van het bedrijf en de producten in Nederland.

999 Games heeft gekozen voor Pride PR om de groei van promotionele activiteiten rondom het ruime assortiment bord- en kaartspellen in Nederland te ondersteunen. "De betrokkenheid en hands-on aanpak van Pride PR spreekt ons aan," zegt Marianne Riem, Marketing Project Manager, 999 Games. "Wij zijn ervan overtuigd dat Pride PR ons kan helpen om ons merk in Nederland te versterken."

Sinds de oprichting in 1990 is 999 Games uitgegroeid tot topmerk op het gebied van bordspellen voor families, waaronder het populaire De Kolonisten van Catan. Andere bekende spellen van 999 Games zijn: Carcassone, Regenwormen, Elfenland, Boonanza, Halli Galli en Machiavelli. Meer informatie over de producten van 999 Games zijn te vinden op www.999games.nl.

Over Pride PR
Pride PR is een creatief en dynamisch PR bureau dat streeft naar betere resultaten voor zijn klanten. Pride PR is in 2004 opgericht en werkzaam voor o.a. TomTom, Kodak, Electronic Arts, Unisys, Jabra, Intermec en Bobbejaanland. Meer informatie is te vinden op www.pridepr.nl.

###

Voor meer informatie (