Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Enschede, 1 april 2008

Nieuwe sponsors voor ING Bank Enschede Marathon

De ING Bank Enschede Marathon heeft vijf nieuwe sponsorcontracten getekend. Dat gebeurde op donderdag 27 maart, tijdens het sportforum in de Saxion Hogescholen Enschede. Het bestuur van de marathon is erg verheugd met de nieuwe contracten.

Dit zijn de nieuwe sponsors:

Menzis. De zorgverzekeraar is al jaren sponsor, maar heeft nu heel bewust gekozen voor hoofdsponsoring de 5 km. Dat is een laagdrempelige afstand. De zorgverzekeraar wil mensen stimuleren om meer te bewegen. Mensen die bij Menzis verzekerd zijn, krijgen 50% korting op het inschrijfgeld voor de 5 km. Ze betalen dus slechts 2,50!

HST Groep. Dit logistiek dienstverleningsbedrijf sponsort de Estafette Marathon. Het is voor het eerst dat de estafette een onderdeel is van de marathon in Enschede.

Huiskes Kokkeler Automobielbedrijven gaan autoŽs beschikbaar stellen voor het vervoer van onder anderen juryleden en lopers.

Holland Signs. Dit bedrijf verzorgt de bewegwijzering tijdens de marathon (onder meer routeborden), levert spandoeken en T-shirts.

Urenco Gronau is Ă©Ă©n van de Duitse sponsors die de ING Bank Enschede Marathon een warm hart toedragen.

De ING Bank Enschede Marathon is dit jaar op zondag 27 april. RTV Oost doet van 11.00 tot 16.00 uur rechtstreeks verslag van deze 40ste editie.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht