Eerste halfjaarlijkse nudistenbeurs in aantocht


Campingpas initiator van Nederlandse nudistenbeurs

HAARLEM, 20080116 -- Vanaf 2008 organiseert Campingpas elke eerste dinsdag van de maanden april en oktober de nudistenbeurs. De nudistenbeurs is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die meer wil weten over nudisme. De nudistenbeurs zal gehouden worden in het hart van het prachtige natuur- en recreatiegebied van Spaarnwoude naast het Spaarnwoude Resort van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Een leuke camping zoeken, de nieuwste snufjes en natuurlijk héél véél uitgaan. Tijdens de beurs komt iedereen in de stemming. Heel veel activiteiten, workshops en presentaties garanderen een leuk (mid)dagje uit voor jong en oud!
De beurs zal plaatsvinden verdeeld over 10 grote goedverwarmde tenten met diverse exposanten uit binnen- en buitenland.
Gepaste kleding op de beurs is zeer gewenst. Hiervoor verzorgen wij kleedruimtes en bij de entree inbegrepen kluisjes. Waardevolle spullen kunnen in bewaring worden gegeven bij de organisatie van de beurs.
Johan Vlemmix (zelf alle vele jaren nudist) zal deze dag op gepaste wijze openen.
De beurs zal worden georganiseerd door de Campingpas en Campingvizier.nl. Het hele jaar voordelig kamperen in het voor-, hoog- en naseizoen! Dat kan nu met de Campingpas bij meer dan 450 campings. Kortingen tot wel 50% bij heel veel campings in Nederland en daarbuiten.
De Campingpas is simpel en duidelijk: u koopt de Campingpas voor slechts ¤ 9,50 en krijgt tot wel 50% korting bij de deelnemende campings op vertoon van deze pas.
Tevens krijgt u op vertoon van de Campingpas bij diverse attractieparken, musea etc. flinke kortingen. Met de Campingpas profiteert u dus het hele jaar van kortingen en is dus vaak in 1 keer terug verdient.
Informatie over de beurs is te verkrijgen via www.nudistenbeurs.nl
Meer informatie over de Campingpas is te verkrijgen via www.campingpas.nl





Ingezonden persbericht