VLC haalt halve maneeuw ECM en BI ervaring binnen


DE MEERN, 20080401 -- VLC groeit. En hoe. Exact een kwartaal na de splitsing in twee vestigingen, haalt VLC in één klap meer dan een halve maneeuw aan kennis en ervaring uit de Enterprise Content Management en Business Intelligence vakgebieden in huis. Met de komst van Bas Peters, Floris Weegink, Krein-Jan Hilbers, John Verbeek en Jasper Knulst verstevigt VLC haar positie als specialistische leverancier van diensten die vallen onder de Enterprise Information Management paraplu.

Informatievoorziening is binnen organisaties vrijwel zonder uitzondering verzuild. Gestructureerde- en ongestructureerde informatie worden door gescheiden systemen gecreëerd, ontsloten en beheerd. Iedereen die zich serieus met informatievoorziening bezighoudt, ervaart dat de noodzaak om de ontsluiting van informatie integraal te benaderen steeds dwingender wordt. Heel eenvoudig omdat goede besluitvorming vrijwel nooit is gebaseerd alleen op getallen en grafieken. De ongestructureerde context van de "harde", gestructureerde gegevens, bestaande uit documenten, content van websites, e-mails etc., is vaak minstens even belangrijk. VLC's visie op Enterprise Information Management is gebaseerd op dit gegeven.

"De komst van Jasper, Floris, Bas, Krein-Jan en John, stuk voor stuk zeer ervaren mannen, geeft duidelijk aan dat we met onze visie en onze specialistische aanpak op de goede weg zijn. Deze mannen hebben allemaal ingezien hoe belangrijk het is om een inhoudelijke specialisatie te kiezen en in een slagvaardige en wendbare organisatie neer te zetten. Ook dit tekent de aandacht voor het samengaan van de vakgebieden Business Intelligence en Content Management. VLC heeft hierin een duidelijke visie, en daarnaast bieden wij gewoon een leuke, flexibele en gepassioneerde werksfeer. Dat werkt", aldus directeur Stef Lagomatis van VLC.

Over VLC
Als ICT dienstverlener is VLC gespecialiseerd in het leveren van Business Intelligence en Enterprise Content Management expertise en oplossingen. Het belangrijkste onderscheidend vermogen van VLC zijn haar medewerkers: (tool)specialisten met een afspraak = afspraak mentaliteit en passie voor hun vak. Door de jaren heen heeft VLC een mooi track record opgebouwd, voornamelijk bij de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid. Met haar specialistische kennis, uitgebreide ervaring en unieke visie op geïntegreerde informatievoorziening zorgt VLC dat u uw doel bereikt, gegarandeerd. Ons specialisme, uw succes.





VLC