Bandit LED-Module: nieuw baanbrekend productsysteem van Tri-O-Light


Tri-O-Light lanceert een baanbrekend productsysteem op basis van de geavanceerde Bandit LED-Module

BARNEVELD, 20080401 -- Tri-O-Light BV uit Barneveld fabrikant en leverancier van led verlichtingsproducten lanceert een eigen productsysteem onder de naam Bandit. Dit innovatieve productsysteem is speciaal ontwikkeld om flexibel verschillende armaturen te kunnen samenstellen en biedt de vrijheid te variëren met led-kleuren en verschillende lenzen. Het systeem biedt een wereld aan verlichtingsmogelijkheden voor architecten en installateurs.

De basis van dit productsysteem is één compacte, vierkante Bandit LED-Module. Deze LED-module is verkrijgbaar in een lichtkleur naar keuze, amber, rood, groen, blauw, wit, natuurlijk wit of warmwit. Doordat de module eenvoudig van een andere lens of reflector kan worden voorzien, kan de lichtspreiding naar wens van de klant worden ingevuld. De Bandit LED-Module is een geoctrooieerd systeem.

Tri-O-Light maakt voor het Bandit productsysteem gebruik van de robuuste Luxeon K2-LED van Lumileds Lighting, LLC. Dit omdat de prestaties van de Luxeon K2 leds beter zijn en de lichtopbrengst -met een gemiddelde van 180 lumen- effectiever is dan ooit tevoren.

Door zijn vierkante, compacte vorm is de Bandit LED-Module zeer eenvoudig toe te passen in verschillende armaturen. Tri-O-Light heeft hiervoor een zeer complete serie armaturen zoals groundlights, wall lights, downlights, pendel lights, wall washers en beamers ontworpen. Hierdoor kan de Bandit LED-Module gebruikt worden voor het aanlichten van zowel binnen- als buitenprojecten. De geïntegreerde dimfuncties kunnen door middel van verschillende protocollen als DMX en analoog worden aangestuurd.

Het Bandit productsysteem zal medio april leverbaar zijn. Later dit jaar zullen meerdere toepassingen van de module volgen. De productlijn zal nog verder worden doorontwikkelt, waarbij vooral geanticipeerd wordt op de ontwikkelingen in de markt. De Bandit product serie is onder andere verkrijgbaar via de elektrotechnische groothandel.

Meer informatie is te verkrijgen via www.triolight.com of bellen met Tri-O-Light kan natuurlijk ook. Tel 0342 450506.





Tri-O-Light BV